Monia toimintamahdollisuuksia

Tervetuloa mukaan Punaisen Ristin vapaaehtoistoimintaan!

Olet lämpimästi tervetullut osaksi Punaisen Ristin maailmanlaajuista auttamisen ketjua! Tänään on hyvä päivä ryhtyä vapaaehtoiseksi.

ERILAISIA TOIMINTARYHMIÄ OSASTOISSA

Lue lisää järjestön erilaisista vapaaehtoistoiminnan muodoista Lapin piirissä tämän sivun vasemmasta palkista ja tule mukaan lähes 100 miljoonan vapaaehtoisen maailmanlaajuiseen liikkeeseen! 

  • Ensiapuryhmätoiminta
  • Järjestötoiminta
  • Kaveritaitoja nuorille -hanke
  • Kohdataan kylillä ja keskuksissa -hanke
  • Monikulttuurisuustoiminta
  • Nuorisotoiminta
  • Ruoka-apu
  • Terveyspiste
  • Valmiustoiminta
  • Ystävätoiminta

Piirissämme osastoissa on runsaasti erilaisia toimintaryhmiä toteuttamassa Punaisen Ristin aatetta ja toimintaa. Sivuiltamme löydät oman paikkakuntasi osaston yhteystiedot ja tietoa toimintaryhmistä.

LAPIN PIIRIN TAPAHTUMIA JA KURSSITARJONTAA  Tykkää meistä Facebookissa! Punainen Risti Lapin piiri   

Lapin piirin tulevat tapahtumat löydät parhaiten  Facebook-sivultamme ja kurssitarjonnan vapaaehtoisjärjestelmä OMAsta (punainenristi.fi/oma). Kursseille voi ilmoittautua ilman, että tarvitsee luoda omaa profiilia järjestelmään.

OMA PUNAINEN RISTI VAPAAEHTOISJÄRJESTELMÄ Oma Punainen Risti - tukisivusto | RedNet

Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi käyttämällä Oma Punainen Risti eli OMA vapaaehtoisjärjestelmää. Kysy tarvittaessa neuvoja omasta osastostasi tai piiritoimiston työntekijöiltä.

Oma Punainen Risti Tukisivu tarjoaa lisätietoja ja tukea OMAn käyttöön. Sieltä löydät myös harjoitusympäristön OMAn käyttöön. 

Tietosuojaperiaatteemme ja -käytännöt: punainenristi.fi/tietosuoja/

VERENLUOVUTUS 

Ojenna kätesi ja tule mukaan vapaaehtoiseksi verenluovuttajaksi. Verta voit luovuttaa liikkuvan veripalvelu järjestämissä verenluovutustilaisuuksissa monilla Lapin paikkakunnilla. 

KONTTI KIERRÄTYSTAVARATALO

Kontti on Punaisen Ristin kierrätystavaratalo, jossa myydään lahjoituksena saatuja hyväkuntoisia vaatteita, huonekaluja, kirjoja ja kodin käyttötavaraa. Lapin piirin alueella Kontti toimii Rovaniemellä. Kontteihin saadut lahjoitukset myydään joko Kontin myymälässä tai ne annetaan apua tarvitseville. Suomessa Punaisen Ristin tavaralahjoituksia voivat saada esimerkiksi perheet, joiden koti on tuhoutunut tulipalossa. Konttiin lahjoitettuja vaatteita lähetetään myös maailmalle, sotien ja luonnonkatastrofien uhreille.

PUNAISEN RISTIN JÄSENYYS JA LAHJOITTAMINEN

Punaisen Ristin jäsenyys on vaivaton tapa tukea vapaaehtoisten tekemää auttamistyötä ja ottaa kantaa inhimillisten arvojen ja tavoitteiden puolesta. Jäsenmaksu käytetään paikalliseen vapaaehtoistoimintaan ja vapaaehtoisten kouluttamiseen. Saat jäsenlehti Avun maailman neljä kertaa vuodessa.

Lahjoitusten ansiosta apua voidaan antaa nopeasti. Valitse oma tapasi lahjoittaa. Tukesi ansiosta Punainen Risti on paikalla.

PUNAISEN RISTIN TUOTTEET

Punaisella Ristillä on myynnissä myös erilaisia tuotteita kuten ensiapuvälineitä, turvatuotteita, joulukortteja, adresseja ja esimerkiksi lahjoiksi sopivia järjestötuotteita. Ostamalla Punaisen Ristin tuotteita tuet toimintaamme ja voit antaa samalla lahjan, josta on pitkään iloa myös saajalleen. Punaisen Ristin tuotteita voit ostaa verkkokaupastamme.

 

APUA SINUN AVULLASI.