PERUTTU Hätäensiapukurssi/ ensiavunkertaus 8h® Lahti

10.6.2020
8:30 - 16:00
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
89,00
Järjestäjä: 
SPR Lahden alueen osasto

Hätä/kertaus ensiapukurssi (8h)® 10.6.2020 klo 8.30-16.00

Kurssin järjestää: SPR Lahden alueen osasto, Vapaudenkatu 8 A 4 (2.krs), 15110 Lahti

  • Pienikin sairauden tuntemus estää ehdottomasti osallistumisen.

  • Toivomme että kurssin aikana huolehdit hyvästä käsihygieniasta. Elvytysharjoituksissa tehdään vain painelut, ei puhalluksia.

ILMOITTAUTUMISET TÄSTÄ LINKISTÄ (yksi osallistuja/ lomake):

https://www.lyyti.in/Hataensiapu_ensiavunkertauskurssi_8h_9326

Ei puhelin-/sähköposti-ilmoittautumisia.

Hinnat ja maksaminen:

Kurssin hinta on 89 euroa, SPR:n jäsenille 80,10 euroa. ALV 0%, SPR Lahden alueen osasto ei ole arvonlisäverovelvollinen.

Hinta sisältää opetuksen, harjoitusvälineistön, todistus- ja pätevyysrekisteröintimaksun sekä taukokahvit.

Mikäli osallistut yksityishenkilönä, osallistumismaksu suoritetaan verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä. Jos kurssin maksaa yritys/ yhteisö, laskutamme kurssin jälkikäteen.

Kurssitodistus

Saat kurssin jälkeen parin päivän sisällä sähköpostin Kiwa Inspectan hallinnoimasta pätevyystietokannasta, jossa on ohjeet kuinka saat sähköisen ensiaputodistuksen ja pääset katsomaan koulutustietojasi järjestelmästä. Muovinen ensiapukortti säilyy toistaiseksi käytössä mobiilikortin rinnalla. Kortti postitetaan noin kahden viikon sisällä antamaasi osoitteeseen.

Tarkista, että ilmoittautumisen yhtydessä antamasti tiedot tulevat varmasti oikein, ohjeiden ja todistuksen toimittamista varten.

Tietoja kurssista:

Sisältö: https://ensiapukoulutus.fi/hataensiapukurssi/

Kurssista ei saa Trafin ammattipätevyyttä.

Kurssilla voi myös päivittää voimassaolevan EA 1® - tai EA 2® -todistuksen seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Tällöin tulee ottaa mukaan kyseinen kortti.

Kurssi toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Peruutusehdot:

Mikäli et pääsekään osallistumaan, niin peruuta paikkasi mahdollisimman pikaisesti. Peruutus tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen kurssia. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista peritään 50% kurssin hinnasta. Peruuttamattomasta paikasta peritään koko kurssin hinta.

Peruutukset ja lisätiedot:

Peruutukset ja muut tiedustelut lahti@punainenristi.fi tai puhelimitse 03 782 3601 (ma,pe klo 10-14, ke klo 13-17). Ei puhelin-/ sähköposti-ilmoittautumisia.

Pidätämme oikeuden ohjelmanmuutoksiin.