Nuorisotoiminta

 

Reddie Kids

Jos pidät lapsista ja haluat edistää Punaisen Ristin periaatteita, toivotamme sinut tervetulleeksi Reddie Kids -toimintaan! Reddie Kids -kerhot etsivät jatkuvasti uusia vapaaehtoisia ohjaajia. 

Reddie Kids -kerho on Punaisen Ristin kerho 7–12-vuotiaille. Kerhon kolme teemaa ovat Punainen Risti, ensiapu ja moninaisuus. Kerhossa lapset tutustuvat leikkien avulla Punaisen Ristin toimintamuotoihin.

Ohjaaja vastaa kerhon toiminnasta. Reddie Kids- kerhonohjaajakoulutuksen käytyään ohjaajalla on valmiudet suunnitella pelit ja leikit, sekä etsiä kiinnostuneet kerholaiset. Reddie Kids -ohjaajalla on paljon vastuuta, mutta apua saa omasta osastosta. Kerhonohjaajana on mahdollisuus oppia paljon järjestötoiminnasta, lasten kerhon ohjaamisesta ja suunnittelusta, tapahtumajärjestelyistä sekä tietysti Punaisesta Rististä.

Miten pääsen Reddie Kids -kerhon ohjaajaksi?

Reddie Kids -ohjaajaksi soveltuvat yli 15-vuotiaat, jotka haluavat työskennellä lasten parissa ja ovat innostuneita Punaisesta Rististä.

Reddie Kids -kerhonohjaajakoulutuksia järjestetään Oulun piirissä tarvittaessa. Jos haluat koulutukseen, ota yhteyttä lähimpään piiritoimistoon tai osastoon. Järjestämme myös apuohjaajakoulutuksia tarvittaessa. Apuohjaajan tulee olla yli 12-vuotias. 

Leirit

Leirejä järjestetään piirin toimesta kesäisin. Osastot järjestävät omia leirejä tilanteen mukaan. 

Koulutukset ja tapahtumat

Voit selata tulevia koulutuksia ja tapahtumia, esimerkiksi ystävätoimintaan ja ensiaputoimintaan liittyen, Punaisen Ristin Omasta ja tapahtumakalenterista.

Kansainvälinen nuorisotoiminta

Punaisen Ristin keskustoimisto Helsingissä koordinoi kansainvälistä nuorisotoimintaa. Jo hieman kokemusta hankkineet vapaaehtoiset voivat hakea kansainvälisille leireille tai nuorisodelegaattikoulutukseen. Lisätietoja täältä

 

Jos sinulla on kysymyksiä nuorten toiminnasta Oulun piirissä, ole yhteydessä Riikkaan!

riikka.kesonen(at)punainenristi.fi

p. 040 748 4305