SPR Ensiapukurssi EA 1®, Yhdistelmäkurssi

7.9.2020
8:30 - 16:00
EA 1® Yhdistelmäkurssi toteutetaan kaksivaiheisena: verkko-osuus (n. 8 x 45 min.) ja lähiosuus (8 x 45 min.). EA 1®- Yhdistelmäkurssi antaa perustiedot ja taidot auttaa hätätilanteessa sekä tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa. EA 1®- todistus on voimassa kolme vuotta.
Sijainti:
Haapaniementie 10, 70100, Kuopio
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
Kurssin hinta on 150,00 € (+ alv. 24 %). Hinta sisältää todistus- ja pätevyysrekisteröintimaksun.
Järjestäjä: 
Punainen Risti Ensiapu

Kurssin lähiosuus järjestetään Punaisen Ristin koulutustilassa Haapaniementie 10, 70100 Kuopio.

KURSSIN TOTEUTUS
Yhdistelmäkurssi koostuu verkko-osuudesta (n. 8 t) sekä lähiosuudesta (8 x 45 min.). Suorittamalla verkko-osuuden saat ehdollisen ensiapupätevyyden kuudeksi (6) kuukaudeksi. Tämän kuuden kuukauden aikana suoritetun lähiosuuden jälkeen saat sertifioidun ensiapu pätevyyden, joka on voimassa kolme vuotta.

HUOM!! Kurssille voivat osallistua myös ne henkilöt, jotka ovat jo maksaneet verkko-osuuden  erikseen. Heille  lähiopetuksen hinta on 100 + alv 24%

ILMOITTAUTUMINEN

ILMOITTAUDU TÄSTÄ  (Huom! yksi henkilö/lomake)

KURSSISISÄLTÖ
Ensiapukurssin ohjelmaan voit tutustua TÄÄLTÄ.

MAKSAMINEN
Mikäli osallistut kurssille yksityishenkilönä, ole hyvä ja maksa kurssisi verkkopankista ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli kurssin maksaa yritys/yhteisö, myös laskutus on mahdollinen. Laskuun lisätään laskutuslisä 5,00 € (+ alv. 24 %).

PERUUTUSEHDOT
Mikäli et pääsekään osallistumaan kurssille niin peruutathan paikkasi mahdollisimman nopeasti. Peruutus tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen kurssia. Peruuttamattomasta kurssista peritään koko kurssin hinta.

LISÄTIEDOT JA TIEDUSTELUT
Peruutukset voit tehdä osoitteeseen koulutus.itainen@redcross.fi tai puhelimitse 040 535 5954.

Punainen Risti Ensiapu pidättää oikeuden ohjelmamuutoksiin.