SPR Hätäensiapukurssi 8 t

10.9.2020
8:30 - 16:00
Kurssille voi osallistua ilman aikaisempaa ensiapukoulutusta. Kurssin suorittanut saa SPR 8 t hätäensiaputodistuksen. Kurssilla voi myös päivittää voimassaolevan EA 1® - tai EA 2® -todistuksen seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Päivityksen voi tehdä yhden kerran. Kurssin kesto on 8 x 45 min.
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
Kurssin hinta on 118,55 € (+ alv 24 %). Hinta sisältää todistus- ja pätevyysrekisteröintimaksun. SPR:n jäsenalennus on 10 % normaalihinnasta. Jäsenalennus on henkilökohtainen.
Järjestäjä: 
Punainen Risti Ensiapu

Kurssi järjestetään Punaisen Ristin koulutustilassa osoitteessa Vanhantullinkatu 4, 3.krs, 90100 Oulu. Ota mukaan sisäkengät tai tossut. Auto kannattaa viedä Technopoliksen parkkihalliin (Nummikatu 35), meidän lähellä on vain muutamia kahden tunnin katupaikkoja.

ILMOITTAUTUMINEN
ILMOITTAUDU TÄSTÄ  (Huom! Yksi henkilö/lomake)

KURSSISISÄLTÖ   Ensiapukurssin ohjelmaan voit tutustua TÄÄLTÄ.

MAKSAMINEN
Mikäli osallistut kurssille yksityishenkilönä, osallistumismaksu suoritetaan verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä.
Mikäli kurssin maksaa yritys/yhteisö, voimme myös laskuttaa. Laskuun lisätään laskutuslisä 5 € (+ alv 24 %).

PERUUTUSEHDOT
Mikäli et pääsekään osallistumaan kurssille niin peruutathan paikkasi mahdollisimman nopeasti. Peruutus tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen kurssia. Peruuttamattomasta kurssista peritään koko kurssin hinta.

PERUUTUKSET, LISÄTIEDOT JA TIEDUSTELUT
Tiedustelut ja peruutukset voit tehdä puhelimitse 040 535 5954 tai sähköpostilla riku.halttu@redcross.fi  

Punainen Risti Ensiapu pidättää oikeuden ohjelmamuutoksiin.