SPR Ensiapukurssi EA 1®, Yhdistelmäkurssi

9.9.2020
8:30 - 16:00
EA 1® Yhdistelmäkurssi toteutetaan kaksivaiheisena: verkko-osuus (n. 8 x 45 min.) ja lähiosuus (8 x 45 min.). EA 1®- Yhdistelmäkurssi antaa perustiedot ja taidot auttaa hätätilanteessa sekä tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa. EA 1®- todistus on voimassa kolme vuotta.
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
Kurssin hinta on 150,00 € (+ alv. 24 %). Hinta sisältää todistus- ja pätevyysrekisteröintimaksun.
Järjestäjä: 
Punainen Risti Ensiapu

Kurssin lähiosuus järjestetään Punaisen Ristin koulutustilassa osoitteessa Vanhantullinkatu 4, 3.krs, 90100 Oulu. Ota mukaan sisäkengät tai tossut. Auto kannatta viedä Technopoliksen parkkihalliin (Nummikatu 35), meidän lähellä on vain joitakin kahden tunnin katupaikkoja.

KURSSIN TOTEUTUS
Yhdistelmäkurssi koostuu verkko-osuudesta (n. 8 t) sekä lähiosuudesta (8 x 45 min.). Suorittamalla verkko-osuuden saat ehdollisen ensiapupätevyyden kuudeksi (6) kuukaudeksi. Tämän kuuden kuukauden aikana suoritetun lähiosuuden jälkeen saat sertifioidun ensiapu pätevyyden, joka on voimassa kolme vuotta.

ILMOITTAUTUMINEN
ILMOITTAUDU TÄSTÄ  (Huom! yksi henkilö/lomake)

KURSSISISÄLTÖ
Ensiapukurssin ohjelmaan voit tutustua TÄÄLTÄ.

MAKSAMINEN
Mikäli osallistut kurssille yksityishenkilönä, ole hyvä ja maksa kurssisi verkkopankista ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli kurssin maksaa yritys/yhteisö, myös laskutus on mahdollinen. Laskuun lisätään laskutuslisä 5,00 € (+ alv. 24 %).

PERUUTUSEHDOT
Mikäli et pääsekään osallistumaan kurssille niin peruutathan paikkasi mahdollisimman nopeasti. Peruutus tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen kurssia. Peruuttamattomasta kurssista peritään koko kurssin hinta.

LISÄTIEDOT JA TIEDUSTELUT
Peruutukset voit tehdä osoitteeseen riku.halttu@redcross.fi tai puhelimitse 040 535 5954.

Punainen Risti Ensiapu pidättää oikeuden ohjelmamuutoksiin.