SPR Hätäensiapukurssi 8 t, Yhdistelmäkurssi

12.8.2020 8:30 - 12:00
Hätäensiapukurssi 8 t Yhdistelmäkurssi toteutetaan kaksivaiheisena: verkko-osuus (n. 4 x 45 min.) ja lähiosuus (4 x 45 min.). Kurssille voi osallistua ilman aikaisempaa ensiapukoulutusta. Kurssin suorittanut saa SPR 8 t hätäensiaputodistuksen. Kurssilla voi myös päivittää voimassaolevan EA 1® - tai EA 2® -todistuksen seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Päivityksen voi tehdä yhden kerran.
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
Kurssin hinta on 119,00 € (+ alv. 24 %). Hinta sisältää todistus- ja pätevyysrekisteröintimaksun.
Järjestäjä: 
Punainen Risti Ensiapu

Kurssin lähiosuus järjestetään Salpakankaan Helmessä, Salpakatu 2, 80100 Joensuu, koulutustila Ala-Salpa.

KURSSIN TOTEUTUS
Yhdistelmäkurssi koostuu verkko-osuudesta (n. 4 t) sekä lähiosuudesta (4 x 45 min.). Suorittamalla verkko-osuuden saat ehdollisen ensiapupätevyyden kuudeksi (6) kuukaudeksi. Tämän kuuden kuukauden aikana suoritetun lähiosuuden jälkeen saat sertifioidun ensiapu pätevyyden, joka on voimassa kolme vuotta.

HUOM!! Kurssille voivat osallistua myös ne henkilöt, jotka ovat jo maksaneet verkko-osuuden  erikseen. Heille  lähiopetuksen hinta on 69  + alv 24%

ILMOITTAUTUMINEN
ILMOITTAUDU TÄSTÄ (Huom! yksi henkilö/lomake)

KURSSISISÄLTÖ
Ensiapukurssin ohjelmaan voit tutustua TÄÄLTÄ.

MAKSAMINEN
Mikäli osallistut kurssille yksityishenkilönä, ole hyvä ja maksa kurssisi verkkopankista ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli kurssin maksaa yritys/yhteisö, myös laskutus on mahdollinen. Laskuun lisätään laskutuslisä 5,00 € (+ alv. 24 %).

PERUUTUSEHDOT
Mikäli et pääsekään osallistumaan kurssille niin peruutathan paikkasi mahdollisimman nopeasti. Peruutus tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen kurssia. Peruuttamattomasta kurssista peritään koko kurssin hinta.

LISÄTIEDOT JA TIEDUSTELUT
Peruutukset voit tehdä osoitteeseen koulutus.itainen@redcross.fi tai puhelimitse 040 535 5954.

Punainen Risti Ensiapu pidättää oikeuden ohjelmamuutoksiin.