SPR Ensiapukurssi EA 1® (16t)

25. - 26.8.2020
EA 1® -kurssilta saat hyvät tiedot ja -taidot hätätilanteissa sekä tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa auttamiseen. Tämän kurssin hinta sisältää todistus- ja pätevyysrekisteröintimaksun. EA 1® -kurssi on voimassa kolme vuotta.
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
Kurssin hinta on 165€ + alv 24%. Hinta sisältää todistus- ja pätevyysrekisteröintimaksun. SPR:n jäsenalennus on 10 %. Jäsenalennus on henkilökohtainen.
Järjestäjä: 
Punainen Risti Ensiapu

Kurssi järjestetään Kouvolan seudun Muisti ry osoitteessa Hallituskatu 7 b, 45100 Kouvola.

 ILMOITTAUDU TÄSTÄ (HUOM! Yksi henkilö / lomake)

KURSSISISÄLTÖ

Ensiapukurssin ohjelmaan voit tutustua TÄÄLTÄ

MAKSAMINEN

 
Mikäli osallistut kurssille yksityishenkilönä, osallistumismaksu suoritetaan verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli kurssin maksaa yritys/yhteisö, laskutamme kurssin jälkikäteen. Laskuun lisätään laskutuslisä 6,20 € (sis. ALV).
 
PERUUTUSEHDOT
 
Mikäli et pääsekään osallistumaan kurssille, peruutathan paikkasi mahdollisimman nopeasti. Peruutus tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen kurssia. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista peritään 50 % kurssin hinnasta. Peruuttamattomasta kurssista peritään koko kurssin hinta.
 
PERUUTUKSET, LISÄTIEDOT JA TIEDUSTELUT
 
Tiedustelut  ja peruutukset sähköpostitse osoitteeseen  johanna.rantala@redcross.fi tai puhelimitse numeroon 040 173 6956.
 
Punainen Risti Ensiapu pidättää oikeuden ohjelmamuutoksiin.