SPR Hätäensiapukurssi 4 t

19.8.2020
Kurssille voi osallistua ilman aikaisempaa ensiapukoulutusta. Kurssilla voi myös päivittää voimassaolevan EA 1® - tai EA 2® -todistuksen seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Päivityksen voi tehdä yhden kerran. Tämän kurssin hinta sisältää todistus- ja pätevyysrekisteröintimaksun.
Sijainti:
Raatimiehenkatu 20 D, 53100, Lappeenranta
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
Kurssin hinta on 90,32€ + alv 24%. Hinta sisältää todistus- ja pätevyysrekisteröintimaksun. SPR:n jäsenalennus on -10 %. Jäsenalennus on henkilökohtainen.
Järjestäjä: 
Punainen Risti Ensiapu

Kurssi järjestetään  Punaisen Ristin koulutustiloissa osoitteessa SPR Lappeenrannan osaston tilat, Raatimiehenkatu 20 D, 53100 Lappeenranta.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ  (HUOM! Yksi henkilö / lomake)

 

KURSSISISÄLTÖ

Ensiapukurssin ohjelmaan voit tutustua TÄÄLTÄ

 
MAKSAMINEN
 
Mikäli osallistut kurssille yksityishenkilönä, osallistumismaksu suoritetaan verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli kurssin maksaa yritys/yhteisö, laskutamme kurssin jälkikäteen. Laskuun lisätään laskutuslisä 6,20 € (sis. ALV).
 
PERUUTUSEHDOT
 
Mikäli et pääsekään osallistumaan kurssille, peruutathan paikkasi mahdollisimman nopeasti. Peruutus tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen kurssia. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista peritään 50 % kurssin hinnasta. Peruuttamattomasta kurssista peritään koko kurssin hinta.
 
PERUUTUKSET, LISÄTIEDOT JA TIEDUSTELUT
 
Tiedustelut  ja peruutukset sähköpostitse osoitteeseen  koulutus.itainen@redcross.fi tai puhelimitse numeroon 040 173 6956.
 
Punainen Risti Ensiapu pidättää oikeuden ohjelmamuutoksiin.