Kolmelle Helsingin osastolle yhteinen kotimaan avun ja valmiuden tiimi

Keski-Helsingin kotimaan avun ja valmiuden tiimimme toimii nyt yhdessä Töölön ja Kallio-Käpylän osastojen kanssa. Ryhmän nimi on: "Kallio-Käpylän, Töölön ja Keski-Helsingin kotimaan avun ja valmiuden tiimi".

Tiimiin kannattaa pyytää jäsenyyttä, jos on kiinnostunut tai valmis auttamaan koronavirusuhan aikana esimerkiksi osallistumalla ruoka-avun jakoon, asiointiapuun, etä-ystävänä toimimiseen tai johonkin muuhun tarpeelliseksi osoittautuvaan apuun. Ryhmään liittymällä saat lisätietoa toimintamahdollisuuksista.

Tee profiili Omaan

Auttamishalua on varmasti monella ja Suomen Punainen Risti odottaa viranomaisten ohjeita siitä, miten voimme auttaa poikkeusoloissa.
On ensiarvoisen tärkeää, että auttamishaluiset vapaaehtoiset tekevät profiilinsa Oma - vapaaehtoissivustollemme https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/.

Punaisen Ristin vapaaehtoisiin ollaan yhteydessä Oman kautta, kun tarve vaatii. Kun rekisteröidyt Omaan, osasto määräytyy automaattisesti postinumeron perusteella. Muuta osastoksi Keski-Helsingin osasto, jos oma postinumerosi ei ole alueellamme, mutta olet meidän jäsenemme!

Lisätietoja antaa Keski-Helsingin osaston puolesta puheenjohtaja Mia Salomäki mia.salomaki.spr(at)gmail.com

Punaisen Ristin päivittyvä koronaohje vapaaehtoisille on osoitteessa https://rednet.punainenristi.fi/Koronaohje