Tärkeä tiedote koronavirukseen liittyen! / Valkeakoski

Koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi tapaamiset ja tapahtumat on peruttu toistaiseksi.  Seuraamme tilannetta ja informoimme rednetissä uusista ajankohdista. Tavoitteena on, että työntekijämme ja vapaaehtoisemme pysyvät mahdollisimman pitkään toimintakykyisinä ja terveinä.

Edellä kerrottu kokoontumisrajoite ei koske viranomaisen käynnistämää operatiivista auttamistilannetta.

Seuraamme aktiviisesti valtioneuvoksen ohjeistuksia. Valtioneuvosto on joitakin rajoituksia helpottanut. Osastomme informoi, kun toimintamme palaa "normaaliin" toiminta järjestykseen. Ohjeistuksena on, että mm. fyysise (face to face) kohtaamiset alkaisivat vasta syksyllä, jos tilanne silloin sen sallii. Vapaaehtoistoiminnan suositukset koronaepidemian aikana on päivitetty 18.8.2020 ja ne löytyvät osoitteesta: https://rednet.punainenristi.fi/node/59992

Ensiapu- ja valmiustoiminta tekee tällä hetkellä ensiapupäivystyksiä ja osallistuu tarvittaessa viranomaisen hälytyksiin. Harjoitustoimintaa järjestetään huomoiden Suomen Punaisen Ristin ohjeet, joita seuraataan aktiviisesti koko ajan. Loppu vuoden 2020 harjoitukset peruttu. Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja katsomme milloin voimme aloittaa ryhmäillat uudestaan.

Kirpputori palaa normaaliin aukioloihinsa ma 6.7 alkaen: 

  • Maanantai, tiistai ja perjantai 10-13
  • keskiviikko, torstai 14-17

Kirpputorin puhelinnumero on 0400 237 158. Kirpputori lomailee 21.-25.12.2020.

Tärkeitä numeroita:

Tärkeitä linkkejä: