SPR Kaakkois-Suomen piirin tiedote osastoille 13.3.2020

Punaisen Ristin Kaakkois-Suomen piirin koronavirustiedote osastoille ja vapaaehtoisille

Noudatamme Kaakkois-Suomen piirissä viranomaisten antamaa linjausta, jossa ohjeistetaan välttämään kaikkia ei-välttämättömiä kokoontumisia sekä sosiaalisia kontakteja. Kaakkois-Suomen piirissä tavoitteena on, että työntekijämme ja vapaaehtoisemme pysyvät mahdollisimman pitkään toimintakykyisinä ja terveinä.

Koska tilanne muuttuu jatkuvasti, seuraamme tarkasti terveysviranomaisten ja asiantuntijoiden määräyksiä, suosituksia ja toiveita viruksen rajoittamiseksi ja leviämisen rajaamiseksi. Muuttuvassa tilanteessa on tärkeintä huolehtia omasta ja läheisten turvallisuudesta ja siitä että kukaan ei jää tällaisessa tilanteessa oulutuksista toteutetaan etäyhteyksiä hyödyntämällä, näistä tiedotamme koulutuskohtaisesti. 

Lue lisää piirin ohjeista vapaaehtoistoiminnalle ja osaston kokoukselle TÄSTÄ linkistä 

Keskustoimisto päivittää valtakunnallista ohjetta koronaviruksesta vapaaehtoisillehttps://rednet.punainenristi.fi/node/59198

Piiritoimisto on suljettu ainakin viikot 12 ja 13, työskentelemme etänä. Työntekijät ovat siis normaalisti tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostitse. Tarpeellisista käynneistä piiritoimistolla sovittava etukäteen. 

Lisätietoa:

Mikäli sinulla herää kysymyksiä koronaviruksen vaikutuksesta Punaisen Ristin Kaakkois-Suomen piirin toimintaan, voit olla yhteydessä piiritoimistoon p. 040 173 7243 tai muihin piirin työntekijöihin.  

Viimeisimmän tiedon koronaviruksesta sekä tilanteesta Suomessa ja maailmalla saa THL:n sivuilta.