Toiminta

Vapaaehtoistoimijat ovat Punaisen Ristin kantava voima. Tällä hetkellä osastossamme toimivat seuraavat vapaaehtoisryhmät, jotka ovat avoimia kaikille kiinnostuneille:

SPR Terveyspiste, ensiapu- ja ensihuoltoryhmä, ystäväryhmä, palvelutaloystäväryhmä, vankilavierailijat, Kultaisen iän kerho, Naisten ryhmä, Miesten ryhmä, Reddie Kids -ystäväkerho, veripalvelukahvitusryhmä, Aivotreenit, Arjen apu-Hjälp I vardagen. Vapaaehtoistyötä on myös luottamushenkilöiden työskentely osastomme hallituksessa sekä talous- ja historiatoimikunnissa kuin myös tonkka- ja lipaskerääjänä toimiminen. Keräystoiminta painottuu jokasyksyiseen Operaatio Nälkäpäivä -keräykseen. Linkeistä vasemmalla löydät lisätietoa näistä kaikista.

Tarjoamme yleisölle ja oppilaitoksille myös maksuttomia luentoja Punaisen Ristin aiheista kulloistenkin resurssiemme mukaan.

Lisäksi osastomme tarjoaa monipuolista ammatillista ensiavun ja terveystiedon koulutusta, josta teemme Sinulle mielellämme tarjouksen. Olet myös tervetullut osallistumaan yleisökursseillemme, jotka löydät vasemmalta Tapahtumat -linkin alta.

 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan SPR:n Vaasan suomalaisen osaston monipuoliseen toimintaan, jossa voit auttaa lähimmäisiäsi, kehittää itseäsi, viihtyä, saada ystäviä ja olla ystävänä toiselle.

 Lisätietoja: 044 763 1066 tai 0400 878 910 , toimisto@sprvaasa.fi