PERUTTU/ KARIBIAN RUOKAA YHDESSÄ TEHDEN JA TUTUSTUEN

24.3.2020 17:00 - 20:00
Koronaviruksen leviämisen estämiseksi tilaisuus on peruttu! Punaisen Ristin Tikkurilan osasto ja Diakin sosionomiopiskelijat (englanti ja suomi) järjestävät tapahtuman Tikkurilan osaston kansainväliselle klubille: KARIBIAN RUOKAA YHDESSÄ TEHDEN JA TUTUSTUEN
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kerhot ja ryhmätapaamiset
Hinta: 
0
Järjestäjä: 
SPR Tikkurilan osasto

 

HUOM!  Koronaviruksen leviämisen estämiseksi tilaisuus on peruttu!

Diakin opiskelijat tulevat tekemään kanssanne karibialaista ruokaa. Luvassa yhdessäoloa ja tutustumista. Mukana suomalaisia ja monta muuta kulttuuria, lapsia, nuoria, aikuisia ja perheitä. Vapaata yhdessäoloa, musiikkia, ruoanlaittoa ja syömistä. 

Tule ja opi tekemään ruokaa sekä puhumaan suomea ja englantia. Tule tutustumaan eri kulttuureihin ja juttelemaan vaikka eri maiden ruoista (ehkä sinä voit tehdä ruokaa omasta maasta joku kerta?). 
Tervetuloa!

Tikkurila branch and Diak students will organize an intercultural cooking event that will be based on Caribbean, Finnish and German cuisine. The idea is to engage everyone in community cooking, and also to expose them to multicultural recipes. The main aim is to cook and eat together with goal going towards community participation and promotion of cultural co-existence. 
Welcome to join the event!

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/KaribianRuokaa

Yhteyshenkilö: 
Aulikki Tertsunen
aulikkit@hotmail.com
040 709 6220