Puheenjohtaja esittäytyy

Hei, olen Mia Salomäki ja toimin tänä vuonna Keski-Helsingin osaston puheenjohtajana sekä terveyden edistämisen yhteyshenkilönä. Olen koulutukseltani valtiotieteiden kandidaatti (VTK) ja kirjoitan parhaillaan turvallisuushallintotieteisiin painottuvaa Pro Gradu -tutkielmaani Helsingin yliopistolla. Graduni aiheena on sektorit ylittävä yhteistyö alueellisessa varautumisessa pohjautuen yhteiskunnan turvallisuusstrategian  kokonaisturvallisuuden yhteistoimintamalliin.

Vapaaehtoistoiminta etusijalla

Puheenjohtajuuskauteni olen aloittanut tammikuusta lähtien innokkain mutta vastuuntuntoisin askelin. Uutta opittavaa on paljon ja mahdollisuudet osastomme kehittämiseksi Helsingin kantakaupungin alueella ovat (lähes) rajattomat. Tavoitteinani osaston puheenjohtajana on keskittyä tänä vuonna erityisesti osaston vapaaehtoisten hyvinvoinnin edistämiseen sekä osaston verkostoyhteistyön ja näkyyvyden lisäämiseen Helsingin kaupungissa. Vapaaehtoistoiminnassa minua motivoi ainutlaatuiset kohtaamiset ja keskustelut muiden vapaaehtoisten sekä osaston toimintaan ja koulutuksiin osallistuvien asiakkaiden kanssa, merkityksellinen työ yhteiskunnan hyväksi sekä erittäin tärkeiksi muodostuneet ystävyyssuhteet.

Tule mukaan tiimeihin!

Muistathan, että myös Sinulla on Keski-Helsingin osaston jäsenenä mahdollisuus vaikuttaa osaston päätöksentekoon osallistumalla kaksi kertaa vuodessa järjestettäviin osaston kevät- ja syyskokouksiin sekä tulemalla mukaan alueellamme tapahtuvaan ruohonjuuritason toimintaan. Tämän vuoden alussa olemme uuden hallituksen johdolla perustaneet osastoon eri aiheisia tiimejä, jotka tapaavat noin kerran kuukaudessa ja toteuttavat yhdessä omaan vastuualueeseensa liittyvää toimintaa. Lue lisää, bongaa oma juttusi ja ota yhteyttä itseäsi kiinnostavan tiimin yhteyshenkilöön. Olet lämpimästi tervetullut!