Lapin piirin nuoret

Alejandro Lorenzo
Kuvaaja: Alejandro Lorenzo
Sijainti:
Lähteentie 10, 96400, Rovaniemi
Liity Lapin piirin nuorisotoiminnan ryhmään ja pysy ajan tasalla ajankohtaisista asioista. Tiedotamme sivulla tulevista koulutuksista ja tapahtumista ja lisäksi jaamme erilaisia materiaaleja. Ryhmän jäsenet voivat ladata sivulle omia materiaaleja jakoon.
Puhelin: 
+358400352770
Sähköposti: 
satu.sirvio@redcross.fi

"Kuvassa Lapin nuorisotoimikunta v. 2016. Vas. Lake Kyaw, Ibrahim Alhassan, Sari Hakko, Jonna Horneman, Aino Räisänen, Veera Röyttä, Maria Poikajärvi ja Marjo Pätsi. Kuvasta puuttuvat Maria Juntunen ja Anne Luiro."

Tervehdys Lapin piirin nuorisojäsen! 

 

Toimikunnan puheenjohtajalta, Jonna Hornemanilta, voit kysyä lisätietoja nuorisotoiminnasta. Jonnan sähköposti on jonna.horneman@gmail.com tai puh 040 820 0192.

Kiitos yhteistyöstä! 

Luottamus-, avainhenkilö- sekä jäsentiedot ovat henkilötietoja, joiden käsittelystä säädetään henkilötietolaissa (523/1999). Järjestön omista rekistereistä ja niistä annettavista tiedoista puolestaan säädetään järjestön säännöissä (tasavallan presidentin asetus Suomen Punaisesta Rististä 811/2005).

 

 

 

 

 

 

 

 

Uutiset

Ville Autti
Kuvaaja: Ville Autti
"Kuvassa Rovaniemen ja Napapiirin osastoon koulutetut ensiapupäivystäjät."

Rovaniemellä järjestettiin tämän vuoden ensimmäinen Ensiapupäivystäjän peruskurssi 11.5-19.5.2019. Kurssille osallistui 18 innokasta vapaaehtoista. Onnittelut kurssilaisille! Sää suosi meitä ja toteutimmekin päivystysharjoituksen kauniissa aurinkoisessa säässä ulkona. Kurssin kouluttajina toimivat Lapin piirin terveydenhuollon suunnittelijan sijainen Päivi Niininen, Rovaniemen osaston ETK ja ensiapuryhmänjohtaja Ainomaija Rantaniemi sekä Rovaniemen osaston ensiapuryhmän vapaaehtoinen Ville Autti. Toivotamme päivystäjille iloa ja intoa tuleviin tapahtumiin! 

"Päihdetyön vapaaehtoiset"

Koulujen päättäjäispäivä tuo mukanaan iloa, hurmiota ja päihteitä. Rovaniemellä nuoret juhlivat koulun päättymistä Kemijoen varrella olevalla Valdemarin rannalla. Paikalla on ollut aiempina vuosina Rovaniemen poliisi ja Rovaniemen kaupungin etsivä nuorisotyö ja tänä vuonna mukana oli lisäksi kolme SPR Rovaniemen osaston päihdetoiminta ryhmä PRoto:n vapaaehtoista. Vapaaehtoiset halusivat saada aikaiseksi keskustelua nuorten kanssa heidän päihteidenkäytöstä. Ryhmän tarkoitus ei ole moralisoida nuoria vaan saada heidän miettimään päihteiden maltillista käyttöä. 

"Kuvassa lahjoittajien edustajat ja vastaanottajat"

”Minun ystäväni on kuin Villasukka joka talvella lämmittää, minun ystäväni on kuin niityn kukka, joka saa minut hymyilemään!”

Suomen Punaisen Ristin Tornion osasto lahjoitti SPR:n naisten ryhmän tekemänä melkein 100 paria villasukkia Tornion kaupungin Vanhus-ja Hoivapalveluiden palveluasumisen ja saattohoidon asiakkaille.

Tapahtumat

12.11.2019
Sijainti:
Lähteentie 10, 96400, Rovaniemi

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.