Lapin piirin nuoret

Alejandro Lorenzo
Kuvaaja: Alejandro Lorenzo
Liity Lapin piirin nuorisotoiminnan ryhmään ja pysy ajan tasalla ajankohtaisista asioista. Tiedotamme sivulla tulevista koulutuksista ja tapahtumista ja lisäksi jaamme erilaisia materiaaleja. Ryhmän jäsenet voivat ladata sivulle omia materiaaleja jakoon.
Sijainti:
Lähteentie 10, 96400, Rovaniemi
Puhelin: 
+358400352770
Sähköposti: 
satu.sirvio@redcross.fi

"Kuvassa Lapin nuorisotoimikunta v. 2016. Vas. Lake Kyaw, Ibrahim Alhassan, Sari Hakko, Jonna Horneman, Aino Räisänen, Veera Röyttä, Maria Poikajärvi ja Marjo Pätsi. Kuvasta puuttuvat Maria Juntunen ja Anne Luiro."

Tervehdys Lapin piirin nuorisojäsen! 

 

Toimikunnan puheenjohtajalta, Jonna Hornemanilta, voit kysyä lisätietoja nuorisotoiminnasta. Jonnan sähköposti on jonna.horneman@gmail.com tai puh 040 820 0192.

Kiitos yhteistyöstä! 

Luottamus-, avainhenkilö- sekä jäsentiedot ovat henkilötietoja, joiden käsittelystä säädetään henkilötietolaissa (523/1999). Järjestön omista rekistereistä ja niistä annettavista tiedoista puolestaan säädetään järjestön säännöissä (tasavallan presidentin asetus Suomen Punaisesta Rististä 811/2005).

 

 

 

 

 

 

 

 

Uutiset

Punaisen Ristin Lapin  piiri myöntää vuosittain Ennakkoluuloton edelläkävijä -tunnustuksen järjestön ulkopuoliselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka Lapin alueella on toiminut esimerkillisesti yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämiseksi. Tunnustus jaetaan Rasisminvastainen viikko -kampanjamme aikana maaliskuussa 2021.

Tunnusten saamisen perusteena voi olla yksittäinen teko tai pitkän linjan toiminta.

Hei SPR vapaaehtoinen Lapissa!

Koemme kaikki nyt paljon samankaltaisia tuntemuksia ja mietteitä johtuen poikkeusoloista. Lapin piiri kutsuu sinut mukaan jakamaan omia kokemuksia.

Askarruttaako omat voimavarat tai selviytymiskeinot? Haluatko oppia paremmin tukemaan myös muita?

Tervetuloa Henkisen tuen webinaariin keskiviikkona 27.5.2020 kello 17-19!

"SPR Lapin piiri kutsuu sinut mukaan porisemaan Teamssiin"

Hei sinä SPR vapaaehtoinen Lapissa! Tervetuloa Lapin piiriporinoihin.

Järjestämme SPR Lapin piiritoimiston henkilökunnan puolesta vapaamuotoisia porinahetkiä vapaaehtoisille Lapissa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.