Lapin piirin nuoret

Alejandro Lorenzo
Kuvaaja: Alejandro Lorenzo
Sijainti:
Lähteentie 10, 96400, Rovaniemi
Liity Lapin piirin nuorisotoiminnan ryhmään ja pysy ajan tasalla ajankohtaisista asioista. Tiedotamme sivulla tulevista koulutuksista ja tapahtumista ja lisäksi jaamme erilaisia materiaaleja. Ryhmän jäsenet voivat ladata sivulle omia materiaaleja jakoon.
Puhelin: 
+358400352770
Sähköposti: 
satu.sirvio@redcross.fi

"Kuvassa Lapin nuorisotoimikunta v. 2016. Vas. Lake Kyaw, Ibrahim Alhassan, Sari Hakko, Jonna Horneman, Aino Räisänen, Veera Röyttä, Maria Poikajärvi ja Marjo Pätsi. Kuvasta puuttuvat Maria Juntunen ja Anne Luiro."

Tervehdys Lapin piirin nuorisojäsen! 

 

Toimikunnan puheenjohtajalta, Jonna Hornemanilta, voit kysyä lisätietoja nuorisotoiminnasta. Jonnan sähköposti on jonna.horneman@gmail.com tai puh 040 820 0192.

Kiitos yhteistyöstä! 

Luottamus-, avainhenkilö- sekä jäsentiedot ovat henkilötietoja, joiden käsittelystä säädetään henkilötietolaissa (523/1999). Järjestön omista rekistereistä ja niistä annettavista tiedoista puolestaan säädetään järjestön säännöissä (tasavallan presidentin asetus Suomen Punaisesta Rististä 811/2005).

 

 

 

 

 

 

 

 

Uutiset

Hei SPR vapaaehtoinen Lapissa!

Koemme kaikki nyt paljon samankaltaisia tuntemuksia ja mietteitä johtuen poikkeusoloista. Lapin piiri kutsuu sinut mukaan jakamaan omia kokemuksia.

Askarruttaako omat voimavarat tai selviytymiskeinot? Haluatko oppia paremmin tukemaan myös muita?

Tervetuloa Henkisen tuen webinaariin keskiviikkona 27.5.2020 kello 17-19!

"SPR Lapin piiri kutsuu sinut mukaan porisemaan Teamssiin"

Hei sinä SPR vapaaehtoinen Lapissa! Tervetuloa Lapin piiriporinoihin.

Järjestämme SPR Lapin piiritoimiston henkilökunnan puolesta vapaamuotoisia porinahetkiä vapaaehtoisille Lapissa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Punaisen Ristin viikkoa vietetään 4.-10.5 teemalla kodin turvallisuus ja arjen ensiaputaidot. Nyt koronaepidemian aikana vietetään entistä enemmän aikaa kotona. Kotona ollessa voi sattua ja tapahtua kaikenlaista. Arjen turvallisuuteen onkin tärkeää kiinnittää huomiota, erityisesti lapsiperheissä.

Tässä muutamia vinkkejä miten kodin turvallisuuteen voi kiinnittää huomiota:

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.