Keski-Helsingin osaston hallituksen kokoustiedote

Uusi hallitus järjestäytyi

Uusi hallitus valitsi kokouksessaan 27.1.sihteeriksi Saija Kiviniemen ja rahastonhoitajaksi Tanja Otavan. Muihin avaintehtäviin valittiin keräysjohtajaksi Tanja Otava, kotimaan avun ja valmiuden yhteyshenkilöksi Marena Tiaskorpi-Mattila, jäsenmestariksi Saija Kiviniemi, tiedottajaksi Maarit Louekari. Tietosuojan ja ystävävälityksen yhteyshenkilöksi valittiin Heljä Majamaa. Tytti Maasalo valittiin ystävätoiminnan yhteyshenkilöksi. Oma yhteyshenkilöksi/pääkäyttäjäksi valittiin Marena Tiaskorpi-Mattila, Hän toimii myös ensiaputoiminnan yhteyshenkilönä. Taika Vaulo toimii jatkossa nuorisotoiminnan, kouluyhteistyön ja Nuorten turvatalon yhteyshenkilönä. Mia Salomäki on puheenjohtajuuden lisäksi terveyden edistämisen yhteyshenkilö sekä osallistuu tiedottamiseen yhdessä tiedottajan kanssa. Helsingin ystävävälityksen johtoryhmään valittiin jäseneksi Heljä Majamaa ja varalle Tytti Maasalo.

Kurssimaksut ennallaan 25€ ei jäsenille. Punaisen Ristin jäsenille kurssit ovat maksuttomia.

Osaston jäsenillat jatkuvat perinteisesti joka kuun toisena keskiviikkona klo 18.00-20.00.

Ensimmäinen jäsenilta 12.2. on Voimaantumisilta II - miten kasvatan resilienssiä? (luokka 2). Sen järjestää Marena Tiaskorpi-Mattila. Maaliskuun jäsenillan aiheena 11.3. on Taide voiman lähteenä (luokka 2). Seuraavien jäseniltojen aiheista tiedotetaan osaston tapahtumat sivuilla. Jäsenillat pidetään Hietaniemenkatu 7 b:n tiloissa. Käynti Lapuankadulta (K-Market samassa rakennuksessa)

 Kevät-  ja syyskokousajat kalenteriin

Osaston kevätkokous järjestetään 26.3. klo 18:00 alkaen. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat kuten tilinpäätös ja toimintakertomus.  

Osaston syyskokous pidetään 19.11. klo 18:00 alkaen.