Ilmoittaudu valtakunnallisiin digikoulutuksiin!

Unsplash.com
Kuvaaja: Unsplash.com

Oma Punaiseen Ristiin on luotu jo yli 8100 vapaaehtoisprofiilia, ja tahti vain kiihtyy! Kuten olette ehkä jo huomanneetkin, tänä vuonna myös J-korteissa nimetään ensimmäistä kertaa osastolle Oma-pääkäyttäjä, eli vapaaehtoisjärjestelmä Oma Punaisen Ristin vastuuhenkilö.

Tänä keväänä järjestetään kaksi valtakunnallista verkkokoulutusta, joihin voivat osallistua niin nykyiset kuin tulevatkin vapaaehtoiset. Molemmat järjestetään webinaarimuotoisina ja ne on mahdollisuus katsoa myös jälkikäteen tallenteena. Muista kuitenkin ilmoittautua mukaan Omassa, niin saat tallenteen kätevästi sähköpostiisi!

12.2. klo 18 – 19.30 Digivapaaehtoisten lyhytkoulutus

Mikäli osastossanne ei ole vielä otettu Omaa käyttöön tai et itse ole päässyt perehtymään siihen, tämä koulutus on sinulle! Webinaarissa kuulet lisää kuulumisia digitalisaation etenemisestä Punaisessa Ristissä ja eri tavoista toimia digivapaaehtoisena. Koulutuksessa käydään läpi myös Oma-pääkäyttäjän tehtävät. Digivapaaehtoisuus ei tarkoita ainoastaan vapaaehtoisena toimimista verkon kautta, vaan mahdollisuuksia on monia muitakin! Webinaarissa saat napakassa muodossa tietoa myös siitä, mikä on Oma Punainen Risti -vapaaehtoisjärjestelmä, mitä sieltä löytyy ja miten sitä voi käyttää! Saat koulutuksen tallenteen katsottavaksi jälkikäteen, joten ei haittaa, vaikka et pääsisi juuri tuona iltana linjoille!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

11.3. alkaen klo 18-19.30 Digikummin peruskoulutus (järjestetty viime syksynä nimellä ”digikummin jatkokoulutus”)

Koulutus on tarkoitettu kaikille osastoissa jo toimiville digikummeille ja osaston Oma-pääkäyttäjille (ent. digimestari) sekä digikummiksi/osaston Oma-pääkäyttäjäksi haluaville. Tavoitteena on tarjota lisää eväitä toimia tehtävässä sekä mahdollisuuden löytää vertaistukea tehtävän hoitamiseen. Vaatimuksena koulutukseen osallistumiseen on Oman käytön hallinta. Koulutus koostuu neljästä puolentoista tunnin mittaisesta webinaarista (tarkemmat ajankohdat täällä) ja osastossa suoritettavasta oppimistehtävästä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Lämpimästi tervetuloa koulutuksiin vaihtamaan ajatuksia Suomen Punaisen Ristin digitaalisesta ekosysteemistä!

Vivi Vaissi
Projektisuunnittelija
Suomen Punainen Risti Länsi-Suomen piiri
vivi.vaissi(a)redcross.fi

Maija Pokkinen
Projektisuunnittelija
Suomen Punainen Risti Helsingin ja Uudenmaan piiri
maija.pokkinen(a)redcross.fi