TULE MUKAAN ENSIAPU- JA VALMIUSRYHMÄÄN!

 

 

Tule mukaan innostavaa sekä hyödylliseen ensiapu- ja valmisryhmään!

Suomen Punaisen Ristin Nastolan osaston ensiapu- ja valmiusryhmä kokoontuu joka toinen keskiviikko Nastolan entisellä kunnantalolla (Pekkalantie 5) kello 18 alkaen. 

Et tarvitse mitään aikaisempaa ensiapukoulutusta tullaksesi mukaan: tärkeintä on kiinnostus ja halu auttaa onnettomuuteen tai hätään joutunutta. Ensiapuryhmistä löytyy tekemistä kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Osa ensiapuryhmistä osallistuu myös ensiapupäivystyksiin.

Ensiapukoulutusten ja muiden täydennyskoulutusten avulla voi syventää omaa osaamistaan paitsi ensiavussa, myös esimerkiksi johtamisessa, kouluttamisesta tai viestintävälineiden käytössä.

Voit itse vaikuttaa siihen, kuinka paljon sitoudut ensiapuryhmän toimintaan. Ryhmän jäsenenä voit osallistua harjoituksiin ja muuhun toimintaan aina välillä ja kerrata omia taitojasi. Ensiapupäivystäjältä vaaditaan enemmän sitoutumista, että taidot pysyvät yllä ja tarjoamamme ensiapupäivystys on varmasti laadukasta. Ensiapupäivystäjän peruskoulutuksen lisäksi päivystäjältä vaaditaan säännöllistä osallistumista harjoituksiin.

Ota rohkeasti yhteyttä ensiapu- ja valmiusryhmän johtajaan Taru Leskiseen (040-720 4958)!