Ruoka-apu.fi tutuksi koulutus

28.1.2020 16:30 - 18:00
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Järjestäjä: 

Ruoka-apu.fi tutuksi! -koulutus SPR:n osastoille

Koulutuksen aika ja paikka:

Nettikoulutus tiistaina 28.1. klo 16.30-18.00

Ilmoittautuminen viimeistään päivää ennen: https://bit.ly/2uYkDWA

Saat osallistumislinkin nettikoulutukseen ilmoittautumislomakkeella antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Skype-linkkiä voi tiedustela myös sähköpostitse osoitteesta jari-pekka.hietsilta@redcross.fi

Koulutus on maksuton.

Ruoka-apua etsivien ja sitä järjestävien verkkopalvelu Ruoka-apu.fi avataan tammikuun lopulla 2020. Sivulta on mahdollista löytää ajantasaiset tiedot ruoka-aputapahtumista ja yhteisöllisistä ruokailuista valitulla alueella. Tapahtumia voi tarkastella kartan, listan tai lukujärjestyksen avulla ja hakuehtoja rajaamalla löytää juuri etsimänsä. Tapahtumien ilmoittamiseksi tarvitaan kirjautumistunnukset, jotka haetaan sivustolta löytyvällä lomakkeella. Ruoka-apua etsivän ei koskaan tarvitse kirjautua tai syöttää tietojaan Ruoka-apu.fiverkkosivulle. Palvelu on kaikille avoimesti käytettävissä ja maksuton!

Tervetuloa koulutukseen!

Järjestämme Ruoka-apu.fi-käyttöönottokoulutuksen SPR:n osastoille etäyhteydellä.

Koulutuksessa tutustutaan palveluun käytännönläheisesti ja opastetaan käyttäjätunnusten haussa ja tapahtumailmoituksen tekemisessä. Koulutus on tarkoitettu yhdistyksille, seurakunnille ja muille toimijoille, jotka järjestävät ruokaaputapahtumia.

Palvelun käyttö on helppoa ja moni aloittaa ilman koulutustakin! Ruoka-apu.fi-sivulla tullaan tarjoamaan opastusmateriaaleja käyttöönoton tueksi ja mahdollisten pulmatilanteiden ratkaisemiseen. Asiakaspalvelumme on käyttöönoton tukena arkisin.

Lisätietoja:

Kysy tilaisuudesta tai tilaa oma Ruoka-apu.fi-palvelun esittely tai käyttöönottokoulutus ottamalla yhteyttä info@ruoka-apu.fi.

SPR:n yhteyshenkilö Ruoka-apu.fi-asioissa:

Jari-Pekka Hietsilta, p. 040 191 2697, jari-pekka.hietsilta@redcross.fi

Lisätietoja palvelusta myös:

Verkkoviestinnän kehittäjä Annmari Salmela, p. 0405761017
Projektipäällikkö Reetta Nick, p. 0408091684