Ystävänpäivä 14.2. - Nähdään toisemme!

Hyvää uutta vuotta 2020!

Yllä olevan kuvan kaltaista talvea saamme vielä odotella täällä Hämeessä. Alkanut uusi vuosi tuo kuitenkin jälleen tullessaan ystävätoiminnan koulutuksia ja tapaamisia, joissa voit oppia uutta ja tavata toisia Punaisen Ristin vapaaehtoisia. Kevätkausi huipentuu kesäkuun ensimmäiseen viikonloppuun Vaasassa, kun yli tuhat Suomen Punaisen Ristin aktiivista jäsentä kokoontuu tärkeiden päätösten äärelle. Yleiskokouksesta löydät lisätietoa täältä: https://rednet.punainenristi.fi/yleiskokous2020

Vietämme ystävänpäivää perjantaina 14.2. ja ystävänpäiväkampanjamme tavoitteena on tänäkin vuonna herättää ihmisiä näkemään ja huomioimaan ihmiset ympärillään, saada uusia vapaaehtoisia mukaan toimintaan sekä tavoittaa ystävää toivovat ja kertoa heille ystävätoiminnasta.

Tänä vuonna osastojen ystävätoiminnan vapaaehtoisilla on mahdollisuus tavata toisiaan alueellisissa tapaamisissa. Keväällä on kuusi ystävien alueiltaa ja syksyllä kuusi aluepäivää. Välittäkää tietoa aluetapaamisista mahdollisimman laajasti kaikille osaston ystäville.

Ystävävälittäjien ja ystäväkouluttajien ensimmäinen yhteinen tapaaminen on huhtikuussa. Silloin on hyvä hetki puhua yhdessä koulutuksiin ja välitykseen liittyvistä asioista.

Lähetän tämän ystävätoiminnan uutiskirjeen ystävätoiminnan yhdyshenkilöille, kouluttajille ja vankilavierailijoille. Mikäli et enää halua saada minulta postia, ilmoita siitä sähköpostilla tai tekstiviestillä. Voit myös mielellään jakaa tätä uutiskirjettä vapaaehtoisille omassa osastossasi.

Intoa ja iloa vapaaehtoistyöhösi!

Johanna

Johanna Raivio
Sosiaalitominnan päällikkö
SPR Hämeen piiri 
johanna.raivio@redcross.fi
0400 766 957

Liitetiedostot: