Täyttä elämää eläkkeellä -valmennus

4.3.2020 17:00 - 11.3.2020 20:00
Tervetuloa Täyttä elämää eläkkeellä –valmennukseen! Eläkkeelle siirtyminen on iso elämänmuutos, johon kannattaa varautua etukäteen. Punaisen Ristin Täyttä elämää eläkkeellä -valmennus tarjoaa osallistujille työkaluja muutoksen kohtaamiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vahvistamiseen. Lisäksi valmennus tutustuttaa osallistujat vapaaehtoistoimintaan.
Sijainti:
Otavalankatu 12, 33100, Tampere
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
ilmainen
Järjestäjä: 
SPR Tampereen osasto

Eläkkeelle siirtyminen on iso elämänmuutos, johon kannattaa varautua etukäteen. Punaisen Ristin Täyttä elämää eläkkeellä -valmennus tarjoaa osallistujille työkaluja muutoksen kohtaamiseen ja siihen valmistautumiseen; omien arvojen, tavoitteiden ja voimavarojen mukaisen eläkeläiselämän rakentamiseen sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vahvistamiseen. Lisäksi valmennus tutustuttaa osallistujat vapaaehtoistoimintaan. Maksuton valmennus on suunnattu erityisesti lähiaikoina eläkkeelle siirtyville tai äskettäin siirtyneille. Valmennusryhmän koko on n. 10 henkeä.

Täyttä elämää eläkkeellä -valmennuksen kokonaiskesto on 9 tuntia, joka jakautuu kolmelle arki-illalle kello 17-20:

  • keskiviikko 4.3.
  • maanantai 9.3. ja
  • keskiviikko 11.3.

klo 17 – 20 (Kokonaiskesto 9 tuntia)

Valmennus pidetään Kohtaamispaikka Tampurissa, Otavalankatu 12 A, 2. krs.

Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista 27.2.2020 mennessä osoitteessa: https://www.lyyti.in/TEE-valmennus-maaliskuu2020

Lisätietoja: https://rednet.punainenristi.fi/tayttaelamaa