Uusien ensiapuryhmäläisten ilta

31.3.2020
17:30 - 20:00
Sijainti:
Otavalankatu 12, 33100, Tampere
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kerhot ja ryhmätapaamiset
Järjestäjä: 
Tampereen osaston ensiapuryhmä kokoontuu parittomien viikkojen tiistaisin kello 18.00 Tampurissa (Otavalankatu 12 A). Ryhmäilloissa harjoitellaan ensiavun perusteita kuten elvytystä, sokkipotilaan, sairaskohtauksen saaneen tai tajuttoman ensiapua.
 
Kerran kuussa, uuden ryhmäläisen illassa, käymme läpi ensiapuryhmätoiminnan perusasioita ja perehdytämme toimintaan uusia vapaaehtoisia. Huhtikuun uuden ryhmäläisen ilta on tiistaina 7.4. kello 17.30 (Kohtaamispaikka Tampurissa). Uuden ryhmäläisen ilta alkaa lyhyellä infolla kello 17.30, jonka jälkeen siirrytään mukaan ryhmäiltaan kello 18.00 alkaen.
 
Ensiapuryhmäläisiä nähdään vuoden mittaan paljon päivystämässä erilaisissa yleisötilaisuuksissa messuista festareihin ja urheilutapahtumiin. Koulutamme halukkaat ensiapuryhmäläiset päivystystoimintaan. Lisäksi olemme mukana Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun toiminnassa osallistuen esimerkiksi etsintöihin. Ensiapuryhmän vapaaehtoiset ovatkin tärkeässä roolissa SPR:n Tampereen osaston valmiudessa!
 
Mukaan ensiapuryhmään voi tulla kuka tahansa ja mukana voi olla niin aktiivisesti, kuin omaan elämäntilanteeseen sopii. Autamme ja ohjaamme ryhmäläisiä koulutuksiin ja harjoituksiin.
 
Tervetuloa mukaan ensiapuryhmätoimintaan!
 
Halutessasasi lisätietoja, voit ottaa yhteyttä ryhmänjohtajiin: Katri (katri.kauppila@redcross.fi) ja Sami (sami.j.rantanen@gmail.com)