Ensihuolto- ja valmiusryhmä

4.3.2020
18:00 - 20:00
Sijainti:
Otavalankatu 12 A, 33100, Tampere
Tapahtuman tyyppi: 
  • Harjoitukset
Järjestäjä: 

SPR:n Tampereen osaston ensihuolto- ja valmiusryhmä on perustettu vuoden 2020 alussa. Tervetuloa mukaan ryhmään! 

Ilmoittaudu mukaan: https://www.lyyti.in/ensihuolto_ja_valmiusryhma_tampere, niin ryhmän vetäjät (Päivi Heikkilä ja Leena Tykkä) lähettävät sinulle lisätietoa.

Mitä uusi ryhmä tekee?

SPR:n Tampereen osaston ensihuolto- ja valmiusryhmän tarkoitus on koota yhteen auttamistoiminnasta kiinnostuneita vapaaehtoisia, kouluttaa ja varautua toimimaan ensihuollon eri tehtävissä (muonitus, henkinen tuki, jne) viranomaisten tukena sekä SPR:n omissa operaatioissa (ea-päivystysten huolto, logistiikkakeskuksen koulutusten huolto jne).

Ryhmä huolehtii myös SPR:n kotimaan avun toimeenpanosta osaston alueella kotimaan avun yhdyshenkilön ohjauksessa. Ryhmä järjestää jäsenilleen koulutusta ja harjoituksia. Ryhmä kokoontuu kaksi kertaa kuukaudessa (yksi oma koulutusilta, yksi osaston auttajien yhteinen koulutusilta).

Hälytysorganisaatioon (=OHTO hälytysryhmään) pääsee mukaan peruskurssien suorittamisen (peruskurssi, ensihuolto, henkinen tuki tai vastaavat tiedot) ja osaamiskartoituksen (haastattelun) jälkeen. Ryhmä on osa vapaaehtoisen pelastuspalvelun verkostoa.

Ensihuolto- ja valmiusryhmän kokoontumisillat keväällä 2020 ovat keskiviikkoisin kello 18.00:

  • ke 4.3. - Kotimaan apu
  • ke 1.4. - OHTO
  • ke 29.4. - Ensihuoltoharjoitus
  • ke 27.5. - Henkisen tuen -harjoitus

Voit myös kysyä lisätietoja ryhmän vetäjiltä osoitteesta: ensihuolto.valmius@sprtampere.fi