Joulukuun 2019 uutiskirje

Punainen Risti Ensiapu                                                                                             

Uutiskirje, joulukuu 2019

 

Elämän tärkeimmillä taidoilla on merkitystä.

Ensiavun koulutusohjelmien uudistus on lähempänä kuin koskaan. Joulun jälkeen siirrymme digitaaliseen aikaan. Tarjoamme kumppaneillemme laadukasta koulutusohjelmakokonaisuutta. Yhdessä koulutamme osaavia ja uskaltavia auttajia. Valmiit koulutussisällöt ja ajantasaiset materiaalit auttavat kumppaneitamme heidän työssään, sillä näin kumppanimme voivat keskittyä kouluttamiseen.

Kumppanuussopimusten tekeminen alkaa nyt

Mikäli et ole kovin selvillä uudistuksesta, löydät materiaalia osoitteesta ensiavunkouluttajat.fi sekä RedNetistä. Luovumme hiljalleen vanhan RedNetin käytöstä ja siirrymme kokonaan uuden sivuston käyttöön.

Miten kumppaniorganisaatioksi pääsee?

  1. Teemme sopimuksia y-tunnusten omaavien organisaatioiden kanssa. Tutustu kumppanuussopimuskokonaisuuteen osoitteessa ensiavunkouluttajat.fi
  2. Sopimuksen tekeminen tapahtuu sähköisesti. Täytä ensiavunkouluttajat.fi sivuilta lomake 2.12. alkaen, jotta saamme valmisteltua sopimuksen allekirjoitusta varten.
  3. Huolellisen lomakkeen täyttämisen ja lähetyksen jälkeen valmistelemme sopimuksen antamillasi tiedoilla ja saat sähköpostiisi linkin kumppanuussopimuksen allekirjoittamista varten (Visma sign).
  4. Allekirjoituksen jälkeen lomakkeella ilmoitettu pääkäyttäjä saa sähköpostiinsa koulutusportaalin käyttäjätunnukset.
  5. Ilmoita ja hallinnoi järjestämiäsi koulutuksia koulutusportaalissa ja lisää halutessasi kurssi-ilmoitukset markkinapaikalle. Markkinapaikan osoite on ensiaputodistus.fi . Kouluttajia voi lisätä organisaatiosi kouluttajiksi koulutusportaalissa.

Kurssien järjestäminen vaatii pätevän ensiavun kouluttajan, joka löytyy koulutusportaalista.

Miten kumppanikouluttajaksi pääsee?

  1. Saat ke 4.12. sähköpostilla käyttäjätunnukset ja kirjautumisohjeet kouluttajaportaaliin (Competence Admin). Ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä sinun tulee hyväksyä koulutusportaalin käyttöehdot.
  2. Täydet toiminnallisuudet ovat käytössäsi vasta sen jälkeen, kun joku kumppaniorganisaatioista kutsuu sinut kouluttajaksi perustamaansa koulutustapahtumaan.
  3. Ennen kutsua kurssin kouluttajaksi, pääset tutustumaan materiaalipankkiin sekä ohjeisiin.
  4. Kurssin kouluttajana pääset hyväksymään kurssisuoritukset.

Ongelmia tunnuksien tai järjestelmään kirjautumisessa?

Ota yhteyttä: help@competenceadmin.com, puhelinnumerosta 010 239 90898

* Puhelun hinta soittajalle on 8.4snt/min (sis. alv 24%), Puhelinpalvelumme on auki 8 - 16.

Ystävällisin terveisin,

Punainen Risti Ensiapu, koulutusohjelmat