SPR Tampereen osasto hakee Ensiapukoordinaattoria

Suomen Punainen Risti Tampereen osastolla on haave, että mahdollisimman moni kansalainen omaisi riittävät ensiaputaidot. Tähän tavoitteeseen päästäksemme vahvistamme työntekijäjoukkoamme hakemalla dynaamiseen tiimiimme

ENSIAPUKOORDINAATTORIA

Ensiapukoordinaattorin keskeinen tehtävä on toimia kouluttajana erilaisissa ensiapukoulutuksissa sekä ensiapupäivystystoiminnan ja osaston vapaaehtoisten tukeminen. Kaikki työntekijämme osallistuvat osaston arjen ja eri toimintojen mahdollistamiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn sekä monipuolisen tehtäväkentän uudistuvassa ja kasvavassa Punaisen Ristin paikallisosastossa.

Katsomme eduksi Punaisen Ristin ensiavun ja terveystiedon kouluttajapätevyyttä (ETK), innostunutta asennetta kouluttamiseen, organisointitaitoja ja kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme kokemusta vapaaehtoistoiminnasta, Punaisen Ristin ensiapuryhmä- ja ensiapupäivystystoiminnasta sekä markkinointihenkisyyttä. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta nuorten kanssa toimimisesta. Innovatiivinen kehittämisote ja yhteistyökyky ovat edellytys työssä menestymiseen. Työ edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, toimisto-ohjelmistojen hallintaa sekä ajokorttia. 

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja se alkaa alkuvuonna 2020 sopimuksen mukaan. Työhaastattelut tullaan järjestämään joulukuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Marjo Majlund, marjo.majlund@redcross.fi, p. 0405664788 (soittoajat ke 4.12. klo 13-14 ja ma 9.12. klo 9-10) ja Ensiapukoordinaattori Katri Kauppila, katri.kauppila@redcross.fi, p. 045 647 8511 (soittoajat ma 2.12. klo 14-15 ja ke 4.12. klo 10-11).

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi napakasti. Lähetä hakemuksesi ja cv palkkatoiveen kera viimeistään 10.12.2019 sähköpostitse osoitteeseen: marjo.majlund@redcross.fi.