KOULUTTAJAPÄIVÄT 2020

Jarkko Mikkonen
Kuvaaja: Jarkko Mikkonen

Hei EVY-kouluttaja! Tervetuloa Kouluttajapäiville 2020!

Kutsumme sinut mukaan Suomen Punaisen Ristin kouluttajien yhteisille jatkokoulutus- ja virkistyspäiville viikonlopuksi (17.)18.-19.1.2020. Kouluttajapäivät pidetään Varalan Urheiluopistolla Tampereella.

EVY-kouluttajien sisältöosan täydennyspäivä on lauantaina 18.1.2020. Pääkouluttajana toimii Lasse Putko.

EVY-kouluttajien täydentämiselle minimivaatimus on osallistuminen lauantain sisältöpäivään, mutta järjestäjien toive on, että mahdollisimman moni osallistuisi koko kouluttajapäivien ohjelmaan. Perinteisen toimialakohtaisen täydennyskoulutuksen lisäksi ohjelmassamme on perehtymistä SPR:n uusiin koulutusmoduuleihin, kouluttamista tukevia luentoja, kouluttajan tietoa kartuttavia messuosastoja ja totta kai myös yhteistä virkistystä sekä sisällä että ulkona. Tällä kertaa olemme varautuneet myös järjestämään ohjelmaa jo perjantaina saapuville. Silloin ohjelmassa on klo 18:00 alkaen yhteisen ruokailun lisäksi tulevaisuuteen tähtäävä dialogi teemalla ”Punaisen Ristin kouluttaja 2030”.

lmoittautuneet saavat tammikuussa sähköpostiinsa erillisen linkin työpajan/pajojen sekä oheis- ja virkistysohjelmien valintaa varten.

Osallistumismaksu on pe-su 100 € / la-su 90 € / pe-la 55 €. Vain jompaankumpaan päivään osallistuville kurssimaksu on 45 euroa.

Majoituksen hinta Varalassa on 54,50€/vrk/2 hengen huoneessa ja 91€/vrk/1 hengen huoneessa.Yhden hengen huoneita on rajoitetusti. Majoituksen pääsette varaamaan samasta ilmoittautumislinkistä. Voitte myös ilmoittaa huonekaveritoiveenne. Ilmoittautumislinkissä kysytään myös laskutusosoite.

Matkakulut korvataan 40 € ylittävältä osalta halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan. Jos sopivia yhteyksiä ei löydy, omalla autolla tehdyt matkat voidaan korvata ennalta sovittaessa soveltaen valtion matkustussääntöä. Suosituksena tällöin on puolet valtion matkustussäännön korvauksesta. Matka- ja muiden kulujen mahdollisesta korvaamisesta tulee aina sopia etukäteen piirin tai osaston yhteyshenkilön kanssa.

Ilmoittaudu tästä linkistä:  https://www.lyyti.fi/reg/Kouluttajapaivat_2020_4300

Tämä ennakkoilmoittautumislinkki on auki 7.1.2020 saakka. Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä siihen mennessä. Sen jälkeen peruutuksista veloitetaan tilaisuuden todelliset kustannukset täysimääräisinä. Sairaustapauksessa veloitukselta voi välttyä toimittamalla lääkärintodistuksen.

Ilmoittautuneet saavat vielä vahvistuksen, työpajojen ja virkistysohjelmien valintalinkin, lopullisen ohjelman ja mahdollisesti pienen ennakkotehtävän sähköpostiinsa noin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta.

Koulutuksen käytännön järjestelyihin liittyviin kysymyksiin vastaa järjestöavustaja Jutta Nuutinen (jutta.nuutinen@redcross.fi) tai ohjelma-avustaja Titi Stockus (annakaisa.stockus@redcross.fi).

 

Koulutusterveisin

Virpi Lohrum ja Sole Noranta