Nuorten turvatalotoiminta 30 vuotta

"Nuorten turvatalo Turussa on avoinna vuoden jokaisena päivänä."

Turussa Yliopistonkadulla toimiva Punaisen Ristin Nuorten turvatalo on palvellut turkulaisia nuoria kriisimajoituksen ja keskusteluavun merkeissä 25 vuotta. Ensimmäinen turvatalo on aikoinaan avattu Helsinkiin. Yöpyvien asiakkaiden ikähaarukka vaihtelee n. 12 ikävuodesta parikymppisiin.

Edellä mainittujen lisäksi turvatalon palveluihin kuuluvat läheissovittelu ja läheisneuvonpito, näpistyskeskustelut, Sekasin -chat ja kriisichat, päivystystoiminta, purkukeskustelut ja palveluohjaus. Turvatalo tuottaa apua nuorille ja heidän perheilleen niin ennalta ehkäisevästi kuin korjaavasti.  

Turvatalo on auki nuorille iltaviidestä aamukymmeneen ja talo on auki vuoden jokaisena päivänä. Työntekijöiden lisäksi turvatalossa toimii vapaaehtoisia. Turvatalon vapaaehtoiseksi sopii aikuinen, jonka oma elämäntilanne on tasapainossa ja voimavaroja riittää nuorten parissa työskentelyyn. 

Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoisuus Nuorten turvatalossa? Vapaaehtoiseksi haluava haastatellaan, mutta voit tulla tutustumaan toimintaan työntekijän johdolla ja päättää vasta sitten, olisiko tämä vapaaehtoistoiminta sinua varten. Kerromme mielellämme lisää!

Turvatalon yhteystiedot: 02-2539 667 / sähköposti turvatalo.turku@redcross.fi.