Nälkäpäivänä kerättiin lähes 5 000 euroa

Tämänvuotinen Nälkäpäivä-keräys on osastojen järjestämän lipaskeräyksen osalta ohitse ja lippaisiin kertyneet lahjoitukset tarkistuslaskettu ja tilitetty.

Akaassa keräys tuotti Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon lähes edellisvuotta vastaavan summan 4.712,53 euroa.
Tulos oli jälleen upea ja tapahtuma kaikin puolin onnistunut. Siitä iso kiitos lahjoittajille, yhteistyökumppaneille ja kaikille tavalla tai toisella mukana olleille vapaaehtoisille.

Mukana keräyksessä ja sen järjestelyissä oli tänä vuonna n. 50 henkilöä, jotka järjestivät keräyksen kaikissa Akaan taajamissa. Keräys toteutettiin lipaskeräyksenä kaupoissa ja niiden edustalla, Akaan kouluissa ja ensimmäistä kertaa avatulla Nälkäpäivä-kahvilalla. Eikä pidä unohtaa perinteistä hernekeittoa, jota oli jälleen myynnissä keräysviikon lauantaina.

Uusia kerääjiäkin oli joukkoon saatu mukaan. Muutoinkin kaikkien kolmen taajaman lipasvahdeiksi saatiin väkeä iloisella talkoohengellä mukaan. Yhdessä saadaan enemmän aikaiseksi.

Nälkäpäivä-keräykseen voi vielä lahjoittaa lokakuun loppuun asti verkossa tai mobiilisovelluksilla. Lisätietoa löydät Nälkäpäivän verkkosivuilta www.nalkapaiva.fi.