Monipuolista toimintaa

A.Mittilä
Kuvaaja: A.Mittilä
"Toiminnan esittelyä"
A.Mittilä
Kuvaaja: A.Mittilä
"Hämeen rajamailla 2019"
S.Lahtinen
Kuvaaja: S.Lahtinen
"Nälkäpäivä"
S.Lahtinen
Kuvaaja: S.Lahtinen
"Nälkäpäivä"

Syksy alkaa olla pitkällä ja osastomme monimuotoinen toiminta jatkuu. Osallistuimme Nälkäpäivän keräykseen K-Market Linkillä ja S-Marketilla.

Ensiapu- ja valmiusryhmän ryhmäillat ovat jatkuneet keskiviikko -iltaisin Zopperolla ja ryhmäläiset ovat kouluttautuneet muutenkin. Ensivastepäivystäjämme viettivät viikonlopun Nynäsissä SPR:n koulutuskeskuksessa valtakunnallisessa ensivasteharjoitusviikonlopussa, missä mukana oli Suomen Meripelastusseuran, Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön ja Suomen Punaisen Ristin ensivastekoulutettuja. Syksyn Ensiapupäivystäjän peruskurssille on myös ilmoittautunut yksi ryhmäläinen ja uuden ensivastetasoisen päivystäjänkin olemme joukkoon saanut. Myös muutama uusi kävijä on ollut keskiviikkojen ryhmäilloissa.

Osastostamme osallistui jälleen joukkue SPR Hämeen piirin ja Vapepan Forssan paikallistoimikunnan järjestämään pelastuspalvelutaitokilpailuun Hämeen Rajamailla. Joukkueemme sijoittui lopulta kolmanneksi Hämeen piirin joukkueen luovutettua sijoituksensa ollessaan radan testijoukkueena.

Osastomme jäseniä on osallistunut Tampereen seudulla olleisiin yhteistoimintaharjoituksiin, kuten Pirkkalan lentokentällä ollut evakuintiharjoitus. Syksyn mittaan erilaisia yhteistoimintaharjoituksia on tulossa paljon lisää.

Osallistumme myös valtakunnalliseen valmiusharjoitukseen "Pisara 2019". Harjoituksen aiheena on puhtaan veden puute.

Seuraava verenluovutustilaisuus on 25.10. Seurakuntakeskuksella.