Sinustako Terveyden edistämisen kouluttaja?

Tänä syksynä aloitetaan terveyden edistämisen kouluttajakoulutus!
Haluaisitko kouluttaa terveysaiheista, päihteistä, tapaturmista, seksuaaliterveydestä ja muista hyvinvointiteemoista?

Kouluttajat kouluttavat terveyden edistämisestä kiinnostuneita. Sisältöosalla ensimmäinen päivä on yhteinen ja toisena päivänä valitset oman painotukseksi. Voit erikoistua terveysneuvontaan, jolloin koulutat esimerkiksi Terveyspiste-toimijoita. Tällöin pitää olla terveydenhuollon ammattilainen. Voit erikoistua päihdetyöhön, jolloin voit kouluttaa myös SPR:n päihdetyön peruskursseja (Varhainen Puuttuminen tai Päihdeneuvoja). Tulevina vuosina on mahdollisuus erikoistua vielä seksuaaliterveystyöhön.

Ensin suoritetaan verkkokurssi SPR-tietoudesta (lähinnä itseopiskeluaineisto netistä), sitten välineosa 2.-3.11. (täynnä, seuraava ensi syksynä), jossa saa valmiuksia kouluttamiseen. Välineosasto voi saada vapautuksen, jos on jo kouluttaja tai ammatikseen kouluttaa. Sisältöosa on 23.-24.11. (Lähiopetus 0,-, koska pilotti), jossa saa valmiuksia omaan painotukseen. Koulutukset ovat Helsingissä hotelli Arthurissa, jossa saatavilla majoituskiintiö. Matkakuluissa avustetaan halvimman kulkuneuvon mukaan yli 40,- ylittävä osuus ja tänä vuonna myös sisältöosan majoitus maksetaan kahden hengen huoneissa.
 

Lue liitteestä lisää ja jos kiinnostut, ota yhteyttä piirisi terveydenhuollon vastuuhenkilöön tai Kati Laitilaan (kati.laitila@redcross.fi tai 040-5895778). Toimi pian!

 

Tule mukaan kouluttamaan ja viemään tärkeitä asioita yhteiskunnassamme parempaan suuntaan, - jokaisen hyvinvointia tukien!

Liitetiedostot: