SPR Turun osaston tapahtumapäivä

15.9.2019
11:00 - 15:00
Suomen Punaisen Ristin Turun osasto avaa toimitilojensa ovet kaikelle kansalle Turun päivänä ja esittelee toimintaansa koko perheen tapahtumassa!
Sijainti:
Kauppiaskatu 12, 20100, Turku
Tapahtuman tyyppi: 
  • Yleisötapahtumat
Järjestäjä: 
Turun osasto

Vuosikymmenten ajan Turun osasto on järjestänyt Turun päivänä Heikinmarkkinat, mutta toriparkin rakentamisen takia Turun osasto järjestää tänä vuonna toiminnallisen tapahtumapäivän osaston tiloissa Kauppiaskatu 12:ssa.

SPR Turun osaston laajaan toimintaan pääsee tutustumaan toimintapisteissä Kauppiaskatu 12:n neljännessä (4.) kerroksessa. Esimerkiksi ensiavun toimintapisteellä voi harjoitella defibrillaattorin eli sydäniskurin käyttöä tai haavan sitomista. Terveyspisteessä voi veloituksetta mittauttaa verenpaineensa. Tapahtumassa on myös muun muassa Elävä kirjasto, jossa voi ”lainata” vapaaehtoisen ja kysellä Punaisen Ristin vapaaehtoistoiminnasta.

Lapsiperheiden huimaan suosioon nousseessa Nallesairaalassa hoidetaan lasten omia pehmoleluja tai nukkeja, joita voi ottaa mukaan tapahtumaan. Turun osastolla asustelee myös varanalleja, jos oma on jäänyt kotiin.

Osaston toisessa (2.) kerroksessa voi tehdä edullisia löytöjä lastenvaatekirppikseltä. Kirpputorilla on myynnissä myös laaja valikoima astioita. Kakkoskerroksen myyjäisistä voi ostaa Käsityökerhossa tehtyjä taidokkaita sukkia ja vanttuita. Kirpputorilta ja käsityökerhon myyjäisistä saatu tuotto jää osaston toiminnan kautta turkulaisten hyväksi.

Lämpimästi tervetuloa!