Tutustumismatka Kalkkuun Tampereelle

16.11.2019
Tervetuloa matkalle mukaan tutustumaan Kalkun logistiikkakeskukseen!
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
  • Muut tapahtumat
Hinta: 
20 € / hlö (tietyille vapaaehtoisryhmille maksuton)
Järjestäjä: 
SPR Kaakkois-Suomen piiri
Lauantaina 16.11. lähdemme porukalla tutustumaan Kalkun Logistiikkakeskukseen (Huom! päivämäärä muuttunut).
 
Osastojen keräystoiminnan ja valmiuden vapaaehtoisille tarkoitetulla matkalla käymme tutustumassa Punaisen Ristin logistiikkakeskus Kalkkuun. Kalkussa mm. huolehditaan katastrofiapu-
ja kehitysyhteistyöhankkeisiin tarvittavista hankinnoista, avustustarvikkeiden varastoinnista, pakkauksesta ja kuljetuksesta sekä ylläpidetään katastrofivalmiusyksiköitä jatkuvassa lähtövalmiudessa niin kansainvälisten kuin kotimaan katastrofitilanteiden varalle.
 
Retki on maksuton seuraaville: osaston nimetty keräysjohtaja, valmiustoiminnan yhteyshenkilö, kotimaan avun yhteyshenkilö sekä Vapepa-johtajat. Muut osaston toimijat 20 € / hlö (sis. matkat ja tutustumisen)
 
Päivän aikataulu ja bussin kulkureitti selviää, kun tiedämme, mistä väkeä on lähdössä. Jos ilmoittautujia on paljon, busseja lähtee kaksi. Mutta siihen sopii varautua, ettei ihan kotiovelta ketään haeta ja lähtö on joillakin kukonlaulun aikaan. Tampereelle laskeudumme puolen päivän tietämillä, joten lähtyö tulee olemaan joillekin kovin aikainen, mutta varmasti sen arvoinen! 
 
Ilmoittautuminen 18.10. mennessä TÄSTÄ linkistä

Lisätietoja järjestöpäälliköltä tai valmiuspäälliköltä.