Syksyn 2019 Oma-webinaarien aikataulu julkaistu!

John Schnobrich, Unsplash.com
Kuvaaja: John Schnobrich, Unsplash.com

Viime keväänä järjestettiin ensimmäiset Oma-webinaarit ja syksyllä jatketaan uusien teemojen parissa! Ne järjestetään tästä lähtien Zoomissa. Kun ilmoittaudut mukaan Oman kautta, saat sähköpostiisi vielä ennen webinaaria liittymisohjeet, joiden avulla pääset mukaan. 

 

11.9.2019 Tapahtumat, toiminta ja uudet päivitykset

 

Kesän aikana Omaan on tullut uusia päivityksiä mm. tapahtumien luomiseen. Näitä käymme läpi syyskuun webinaarissa: 

* Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun tekee tapahtumailmoituksen? 
* Toistuvan tapahtuman luominen 
* Ideoita roolien käyttämiseen & rekrytointiin 
* Oma vs. Lyyti 
* Oman uusin päivityspaketti

 

3.10.2019 Oma osaksi osaston arkea - miten kannustaa kaikki osaston vapaaehtoiset kirjautumaan?

 

Omassa on nyt jo liki 6000 profiilin luonutta käyttäjää. Valtakunnallisesti Suomen Punaisessa Ristissä on kuitenkin noin 35 000 vapaaehtoista - miten heidät kaikki saataisiin mukaan?

 

Monessa osastossa mietitään parhaillaan, miten vapaaehtoiset saataisiin luomaan profiilit ja Oma osaksi osaston arkea. Tässä webinaarissa käydään läpi ideoita ihmisten innostamiseen sekä erilaisia tapoja tuoda Oma osaksi jokaisen vapaaehtoisen arkea ja hyödyntää sitä osaston ja toimintaryhmien koordinoimisessa.

 

14.11.2019 Oma toimintaryhmän vetäjän työkaluna 

 

Tapahtumien lisäksi toimintaryhmät ovat yksi Oman keskeisistä toiminnoista. Tässä webinaarissa käydään läpi seuraavia asioita: 

* Miksi perustaa toimintaryhmälle ryhmä Omaan? 
* Mitä toimintoja toimintaryhmille on olemassa? 
* Miten Oman toimintaryhmä voidaan ottaa käyttöön ryhmän yhteisenä viestintävälineenä? 

 

11.12.2019 Oma osastojen tiedottajien ja viestintävapaaehtoisten työkaluna

 

Oma on näyteikkuna osaston toiminnasta kaikille uusille vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille. Toisaalta se mahdollistaa myös osaston sisäistä viestintää uudella tavalla. Tärkeintä onkin, että osaston vapaaehtoisilla on yhteinen ymmärrys siitä, mitä viestintäkanavaa milloinkin käytetään.

 

Webinaarissa tutustutaan Omaan osastoviestinnän näkökulmasta. Saat myös tärppejä siihen, miten tapahtumien näkyvyys ja suosittelu Omassa toimii ja ideoita Oman viestinnällisen roolin vakiinnuttamiseen osastossa.

 

* 

 

Webinaarit pitää projektisuunnittelija Vivi Vaissi Länsi-Suomen piiristä. Webinaarisarjassa pureudumme siihen, miten Oman ominaisuuksia voi hyödyntää ja esittelemme esimerkkejä osastoista ympäri Suomen. 

 

Kaikista webinaareista tulee tallenne katsottavaksi RedNetiin Oma-tukisivustolle - käy katsomassa viime kevään webinaarit! 

 

Lisätietoja: 

Vivi Vaissi 

projektisuunnittelija, Länsi-Suomen piiri 

0401882962