SYYSSPURTTI 13.-15.9.2019 OULUNSALOSSA

13.9.2019 17:00 - 15.9.2019 17:00
Ari Räsänen
Kuvaaja: Ari Räsänen
Sijainti:
Nenännokka 105, 90470, Oulunsalo
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
15 eur ei-jäsenille, 0 euroa jäsenille
Järjestäjä: 
SPR Oulun piiri yhdessä osastojen kanssa

Osallistu SyysSPuRttiin! Pääset harjoittelemaan valmiustaitoja etsinnässä, radiopuhelinten käytössä ja ensiavussa, osallistumaan pakopeliin ja Reddie-ohjaajakoulutukseen (kerho, leiri). Lisäksi tutustut Punaisen Ristin vähemmän tunnettuihin mahdollisuuksiin Suomessa ja kansainvälisesti, kuten nuorisodelegaatti- ja hallitustoimintaan sekä nuorten ystävätoimintaan. Saamme viikonlopun aikana myös vieraita järjestön ulkopuolelta. Viikonlopun aikana tutustut uusiin ihmisiin ja pääset rentoutumaan kauniissa ympäristössä.

MITÄ: SyysSPuRtti-koulutusviikonloppu

MISSÄ: Koppanan leirikeskus, Oulunsalo

MILLOIN: Pe 13. – su 15.9.2019

KENELLE: N. 15-21-vuotiaille

MIKSI: Hyödyllisiä taitoja, uusia kokemuksia ja tuttavuuksia, todistus koulutuksista, uusi harrastus kiinnostuneille, rentoutumista, hauskanpitoa.

MITÄ MAKSAA: 15 eur ei-jäsenille, 0 euroa jäsenille (jäsenyys 10 eur alle 29-vuotiaille), sis. majoitus (sisämajoitus tai teltassa), ruoat, koulutus ja muu ohjelma. Jäseneksi voit liittyä täältä.

ILMOITTAUTUMISET: Ilmoittautumiset viimeistään 5.9. täällä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova eli varmista ajankohdan sopivuus ennen ilmoittautumista. Otamme ilmoittautumisia myös varasijoille. Saat vahvistuksen koulutukseen pääsystä (tai varasijalle jäämisestä) muutaman päivän kuluessa sähköpostiisi. Alle 18-vuotiailta tullaan pyytämään vanhemman suostumus ennen koulutusviikonloppua.

Sinun ei tarvitse olla superaktiivinen tai -sosiaalinen kunhan olet avoin uusille kokemuksille ja tuttavuuksille. Voit tulla yksin tai kaverin kanssa, eikä sinulla tarvitse olla aikaisempaa kokemusta Punaisesta Rististä. Punainen Risti on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton järjestö, toivotamme kaikki tervetulleeksi. Viikonlopun aikana on sekä ohjattua toimintaa että vapaa-aikaa.

Teemme viikonlopusta mahdollisimman kestävää ympäristön kannalta mm. kimppakyytien avulla. Tämän vuoksi tiedustelemme ilmoittautumisen yhteydessä, pystytkö ottamaan kyytiisi muita.

TERVETULOA! :-)

Saamme koulutuksen järjestämiseen tukea Sivis Opintokeskukselta.