Ensiapuryhmä starttaa Vakka-Suomessa

2.10.2019
17:30 - 20:30
Anja Toivanen
Kuvaaja: Anja Toivanen
Kaisa Sirén
Kuvaaja: Kaisa Sirén
Benjamin Suomela
Kuvaaja: Benjamin Suomela
Sijainti:
Liljanlaaksonkatu 25, 23500, Uusikaupunki
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Järjestäjä: 
Aloita hyödyllinen harrastus - tule mukaan ensiapuryhmään!
 
Ensiapuryhmässä opit auttamaan itseäsi ja muita. Ryhmä kokoontuu säännöllisesti harjoittelemaan ja kehittämään taitojaan. Ensiapuryhmässä pääset opettelemaan taitoja monenlaisissa tilanteissa, jotta oikeassa tilanteessa olisi rohkeutta tarttua toimeen. Ryhmään mukaan tulemiseen ei vaadita ennakkotaitoja - innostus, kiinnostus ja positiivinen asenne riittävät. 

Toiminta on vapaaehtoista, mutta siitä voi tulla myös elämäntapa. Ryhmätoiminnasta saat antoisan harrastuksen ja uusia ystäviä. Ensiapu voi myös olla koko perheen yhteinen harrastus.

Punainen Risti käynnistää Vakka-Suomen alueen yhteisen ensiapuryhmän. Ensimmäinen kokoontuminen on keskiviikkona 2.10.2019 klo 17.30-20.30.
 
Ryhmä kokoontuu syksyllä neljä kertaa, ja sinä aikana suoritetaan EA1-kurssi. Keväällä ryhmä jatkaa harjoituksia ja syventää osaamistaan.
Kokoontuminen on SPR Uudenkaupungin osaston käytössä olevassa tilassa Pelastuslaitoksen alakerrassa, os. Liljalaaksonkatu 25, Uusikaupunki (sisäänkäynti Novidan puoleisesta päädystä, pysäköinti Novidan pihalla). Ilmoittaudu mukaan viimeistään 29.9.2019.
Lämpimästi tervetuloa! Tule itse ja ota myös kaverisi mukaan!
Lisätietoja: SPR Uusikaupunki / Elina Männistö, elina.mannisto50@gmail.com