Reddie Kids varhaisnuorten kerhotoiminta

Leila Väisänen
Kuvaaja: Leila Väisänen
"Reddie"
Minna Kesti
Kuvaaja: Minna Kesti
"Nälkäpäiväkeräys"
Sandra Ekström
Kuvaaja: Sandra Ekström
"Lautapelin huumaa"

Reddie Kids on Suomen Punaisen Ristin varhaisnuorten kerho joka on suunnattu 7-12-vuotiaille. Kerhotoiminnan tarkoituksena on tarjota nuorille hauska ja turvallinen ympäristö jossa voi tutustua Punaisen Ristin arvomaailmaan sekä esimerkiksi perus ensiaputaitoihin leikkien ja pelien avulla.

Reddie Kids -kerhon teemoja ovat käytännöllisten perus ensiaputaitojen ja turvallisuuden lisäksi muun muassa ystävyys, pakolaisuus, suvaitsevaisuus sekä vieraiden kulttuureiden ymmärtäminen ja arvostaminen. Kerho tarjoaa varhaisnuorelle loistavan mahdollisuuden tutustua Punaiseen Ristin toimintaan ja periaatteisiin. Tarjolla on lisäksi tietysti paljon hauskanpitoa ja uusia kavereita.

Oletko kiinnostunut Reddie Kids – kerhon ohjaamisesta? Ole yhteydessä puheenjohtajaamme Pia Yli-Pirilään, pia.ylipirila(at)gmail.com (linkki lähettää sähköpostin)  puh: 050 5745518

Reddie Kids -ohjaajaksi pääsevät kaikki yli 15-vuotiaat, jotka haluavat työskennellä lasten parissa ja ovat innostuneita Punaisesta Rististä. Kerhonohjaajana sinulla on mahdollisuus oppia paljon järjestötoiminnasta, lasten ohjaamisesta, tapahtumajärjestelyistä ja tietysti Punaisesta Rististä. Saat tehtäviisi koulutusta ja tukea. 

Hattulan osaston Reddie Kids-kerho on toistaiseksi tauolla.

Päivitetty 6.2.2022