Ensiapuryhmän uusien ilta

20.8.2019
18:00 - 20:00
Sijainti:
Otavalankatu 12, 33100, Tampere
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kerhot ja ryhmätapaamiset
Järjestäjä: 

Tervetuloa Punaisen Ristin Tampereen osaston ensiapuryhmään! Uusien ryhmäläisten ilta pidetään tiistaina 20.8.2019 kello 18 Tampurissa (Otavalankatu 12). 

SPR Tampereen osaston ensiapuryhmä

Ryhmä kokoontuu parittomien viikkojen tiistai-iltaisin klo 18 Tampurissa, osoitteessa Otavalankatu 12 A. Ryhmäilloissa harjoitellaan ensiavun perusteita kuten elvytystä, sokkipotilaan, sairaskohtauksen saaneen tai tajuttoman ensiapua.

Kerran kuussa, uuden ryhmäläisen illassa, käymme läpi ensiapuryhmätoiminnan perusasioita ja perehdytämme toimintaan uusia vapaaehtoisia. Uuden ryhmäläisen illat ovat klo 18.00 Tampurissa tiistai-iltaisin 20.8., 17.9., 29.10. ja 26.11. Toki voit tulla mukaan mihin tahansa ensiapuryhmän harjoituskertaan!

Ensiapuryhmäläisiä nähdään vuoden mittaan paljon päivystämässä erilaisissa yleisötilaisuuksissa messuista festareihin ja urheilutapahtumiin. Koulutamme ensiapuryhmäläisiä päivystystoimintaan. Lisäksi olemme mukana Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun toiminnassa osallistuen esimerkiksi etsintöihin. Ensiapuryhmän vapaaehtoiset ovat tärkeässä roolissa SPR:n Tampereen osaston valmiudessa.

Mukaan ensiapuryhmään voi tulla kuka tahansa ja mukana voi olla niin aktiivisesti, kuin omaan elämäntilanteeseen sopii. Autamme ja ohjaamme ryhmäläisiä koulutuksiin ja harjoituksiin.

Tervetuloa mukaan ensiapuryhmätoimintaan!

Terveisin ryhmänjohtajat Katri (katri.kauppila@redcross.fi) ja Sami (sami.j.rantanen@gmail.com)