Tilaa ensiapupäivystys

TARVITSETTEKO TAPAHTUMAANNE ENSIAPUPÄIVYSTÄJIÄ?

Ensiapuryhmämme toimii ensiapupäivystyksiä tarjoavana ryhmänä. Ensiapuryhmän paikallaolo parantaa tapahtuman ja tilaisuuden turvallisuutta. Päivystyspalvelutoiminta on maksullista ja siitä saatu korvaus käytetään kokonaisuudessaan osastomme toimintaan, muun muassa ensiapuryhmän koulutukseen ja ensiaputarvikkeiden ja -välineiden hankintaan.

Päivystäjämme ovat kaikki vapaaehtoisia oman työnsä ohella päivystyspalvelua tekeviä. He ovat koulutettuja päivystystehtäviin. Ryhmämme harjoittelee ja kouluttautuu säännöllisesti, jotta toiminta ensiaputilanteessa on sujuvaa ja autettava saa parhaan mahdollisen ensiavun.

Suosittelemme ensiapupäivystyksen tilaamista mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta pystymme järjestämään tarvittavan määrän päivystäjiä paikalle. Toivoisimme yhteydenottoa tehdessänne antaisitte alla olevat tiedot päivystysvastaavallemme, jolloin pystymme tekemään riskiarvion ja tarjota teille oikean määrän ensiapupäivystäjiä tapahtumaanne.

  • Milloin tapahtumanne on, päivämäärä(t) ja kellonajat, jolloin päivytäjien olisi hyvä olla paikalla? 
  • Kuinka paljon ihmisiä on odottavissa tapahtumanne?
  • Minkä ikäisille tapahtuma on suunnattu?
  • Onko alkoholitarjoilua?
  • Onko teillä mahdollisuutta tarjota päivystäjillemme suojaisaa tilaa, jossa voi tarvittaessa antaa ensiapua?

Päivystystilaukset ja tarjouspyynnöt joko sähköpostitse sanna.vielma@pp1.inet.fi tai puhelimitse 0405422635/Sanna Vielma (Laitatko viestillä asian mikäli päivystysvastaavamme ei pysty juuri sillä hetkellä vastaamaan)