Ystäväksi maahanmuuttajalle - SuomiKamu-kurssi

22.9.2019
10:00 - 13:00
Jarkko Mikkonen
Kuvaaja: Jarkko Mikkonen
Sijainti:
Hietaniemenkatu 7 B, 5. krs, 00100, Helsinki
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
20 €, SPR:n jäsenille ilmainen
Järjestäjä: 
SPR Pohjois-Helsingin osasto

SuomiKamu on monelle maahanmuuttajalle ensimmäinen suomalainen ystäväkontakti ja tärkeä tuki suomalaiseen elämänmenoon ja yhteiskuntaan tutustumisessa. SuomiKamuna et tarvitse erityistaitoja: riittää että olet toiminnassa mukana omana itsenäsi! Voit tulla mukaan toimintaan myös yhdessä puolisosi, perheesi tai ystäväsi kanssa! Ilta kuukaudessakin riittää. Voitte tehdä yhdessä arkisia asioita kuten käydä kävelyllä, laittaa ruokaa ja tutustua vaikkapa lähiympäristön nähtävyyksiin. 

SuomiKamu-toiminnasta kiinnostuneille järjestämme kolme tuntia kestäsän koulutuksen. Koulutuksen aikana kerromme SuomiKamu-toiminnasta, kotoutumisesta ja ystävän roolista sekä tarjoamme mahdollisuuden tutustua muihin ystäviksi haluaviin. Kurssilta saat valmiudet aloittaa SuomiKamuna ja kurssin päätteeksi voit ilmoittautua mukaan toimintaan.
Toivomme, että olet täyttänyt 25 vuotta ja voit sitoutua toimintaan kuuden kuukauden ajaksi. Suosittelemme SPR:n ystäväkurssin käymistä, mutta kurssin käyminen ei ole edellytyksenä SuomiKamuksi ryhtymiselle.
 
Lisätietoa SuomiKamu-toiminnasta: