Mukaan opettajien koulutuspäivään syksyllä 2019!

Lehtikuva
Kuvaaja: Lehtikuva

Opettajien koulutuspäivissä mukana oleminen on oiva tapa tavata opettajia ja kertoa heille mm. Punaisen Ristin ilmaisista oppimateriaaleista. Tarjoamalla helposti käyttöön otettavia ja laadukkaita oppimateriaaleja tuemme kouluja niiden kasvatustehtävässä ja viemme samalla inhimillisyyden sanomaa eteenpäin myös lapsille ja nuorille. Teemme samalla myös Punaisen Ristin ja sen toiminnan näkyväksi uusille auttajien sukupolville.

Monet opettajat eivät vielä tiedä ilmaisista materiaaleistamme, ja siksi niistä kertominen onkin erityisen tärkeää. Veso-päivässä voi olla opettajia yhdestä koulusta tai opettajia kaikista kaupungin tai alueen kouluista. Usein päivä koostuu erilaisista luennoista, työpajoista sekä messuosastoilla vierailusta. Suurimmissa veso-tapahtumissa on tuhansia osallistujia.

Veso-päivät ajoittuvat yleensä syyslukukauteen ja lauantaille. Syksyllä 2019 olemme mukana ainakin Hämeenlinnan, Rovaniemen, Jyväskylän ja Joensuun tapahtumissa. Jos sinulla on mahdollisuus tulla mukaan, voit olla yhteydessä omaan piiriisi tai suoraan minuun (johanna.korkeamaki@redcross.fi).