Kummitoiminta Hämeen piirissä

Noora Pajari
Kuvaaja: Noora Pajari

Alueelliset kummialueet ja nimetyt osastokummit ovat olleet kummitoiminnan toimintatapa jo useita vuosia, mutta olemme nyt arvioineet sitä ja päätyneet uudenlaiseen osastojen tukemisen malliin eli kummitiimiin. Tiimi koostuu viidestä kummista, jotka tukevat osastojen toimintaa. Tiiminvetäjänä toimii va.ohjelmapäällikkö Leena Uskelin. 

Osastojen tuki ja ohjaus voi olla tarpeen mukaista, yksittäisiä asioita ja ongelmanratkaisua. Se voi kuitenkin olla myös suunnitelmallisempaa ja tiiviimpää, osaston asettamiin konkreettisiin tavoitteisiin tähtäävää yhteistä toimintaa.

Kevään 2021 aikana kerromme maakunnallisissa kummi-illoissa tarkemmin uudenmuotoisesta kummitoiminnasta. Tulkaa kuulolle, tapaamaan kummitiimiä ja kertomaan meille, millaista tukea juuri teidän osastonne kaipaa.

Viranomaisten suositusten mukaisesti SPR Hämeen piirin keväälle suunnittelemat, kasvokkain pidettävät koulutukset, siirretään verkkoon tai ne toteutetaan 1.6.2021 alkaen mahdollisuuksien mukaan kasvokkain.Pidämme kevään kummi-illat siis verkossa ja tapaamme Teamsin välityksellä. 

Ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa Teams linkin, jolla pääsevät mukaan. 

 

Kummi-illat maakunnittain:

 

Kanta-Hämeen kummi-ilta tiistaina 9.3. klo 17.30-19.30  Ilmoittaudu 8.3. mennessä mukaan joko sähköpostilla marjut.valimaa@redcross.fi tai Oman kautta:https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/10144

 

Pirkanmaan kummi-ilta torstaina  25.3. klo 17.30-19.30  Ilmoittaudu 24.3. mennessä mukaan joko sähköpostilla marjut.valimaa@redcross.fi tai Oman kautta:https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/10145

 

Päijät-Hämeen kummi-ilta torstaina 8.4. klo 17.30-19.30  Ilmoittaudu 7.4. mennessä mukaan joko sähköpostilla marjut.valimaa@redcross.fi tai Oman kautta:https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/10147

 

 

Voitte myös tuoda ajatuksianne kummitoiminnasta ja osaston tuen tarpeesta laittamalla sähköpostia kummitiimin jäsenille.

Terveisin kummitiimi,

Riitta Konttinen, Emma Peura, Hanne-Miia Niemi, Johanna Raivio ja Marjut Välimaa (yhteystiedot löydät täältä: https://rednet.punainenristi.fi/node/23494 )