Oma Punainen Risti -koulutus Turussa

19.11.2019
17:00 - 20:00
Sijainti:
Yliopistonkatu 24 A, 6. krs, 20100, Turku
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
  • Leirit
Järjestäjä: 

Oma Punainen Risti – vapaaehtoisten tietojärjestelmä
Punaisen Ristin uudet vapaaehtoiset ohjautuvat Oma Punainen Risti -sivustolle tutustumaan sinne kirjattuihin osastojen tapahtumiin ja erilaiseen toimintaan, ja heitä kannustetaan myös rekisteröitymään Omaan. 

Kun uusi, toiminnasta kiinnostunut vapaaehtoinen on kirjautunut Omaan, on tärkeää että häneen ollaan yhteydessä ja toivotetaan tervetulleeksi osastoon. Onhan sinun osastossasi jo koulutettu ja nimetty digimestari, joka voi tämän hoitaa? PIdetään yhdessä huolta siitä, että jokainen uusi vapaaehtoinen toivotetaan tervetulleeksi ja otetaan mukaan vapaaehtoistoimintaan ja Punaisen Ristin auttamisen ketjuun.

Piiri järjestää yhden illan Oma Punainen Risti -koulutuksen osastojen vapaaehtoisille tiistaina 19.11.2019 klo 17-20.00. Koulutuspaikkana on SPR VS piiritoimisto, os. Yliopistonkatu 24 A, 6. krs, Turku.

Koulutuksessa käydään läpi Oma Punainen Risti -järjestelmää ja sen mahdollisuuksia osaston toiminnan näkyvyyden lisäämisessä. Oma Punainen Risti -sivusto löytyy täältä: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/#

Koulutuksessa on kahvitarjoilu. Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta viimeistään 14.11.2019:  www.lyyti.in/OmaPunainenRisti_VSsyksy2019 

Lämpimästi tervetuloa!