Keskuskartanon asukkaille tarjotaan ruoka-apua

Porin kaupunki ja Suomen Punainen Risti tarjoavat apuaan Keskuskartanon tulipalossa kotoaan evakuoiduille asukkaille. Ruokapaketteja jaetaan perjantaista 17. toukokuuta lähtien Punaisen Ristin päivystyspisteessä, osoitteessa Pohjoispuisto 2. Lisäksi Keskuskartanon asukkailla on mahdollisuus ruokailla Cygnaeuksen koululla, osoitteessa Tasavallankatu 1, perjantaina ja maanantaina kello 12.30–13.00.

Tarvittaessa ruokailua voidaan jatkaa arkisin aina koulun päättymiseen saakka, sanoo Porin palveluliikelaitoksen vt. johtaja Marjukka Palin. Punainen Risti tarjoaa keskusteluapua ja materiaalista tukea Punaisen Ristin Satakunnan piirin koulutustilassa (Pohjoispuisto 2) kello 10–18 välillä. Paikalla on koulutettuja vapaaehtoisia. Järjestön apu rahoitetaan Suomen Punaisen Ristin katastrofirahaston turvin.

HUOM! Lahjoituksia tulipalon uhrien vaate- ja tavarakeräykseen on tullut niin paljon, että Kontin varastoon ei tällä hetkellä mahdu isokokoisia tavaroita. Suuri kiitos lahjoittajille! Tiedotamme keräystarpeista tarkemmin alkuviikosta. (päivitetty 20.5.19) 

Lisätietoja antavat:

Mari Levonen, sosiaali- ja perhepalveluiden johtaja, puh. 044 701 6102

Marjukka Palin, vt. johtaja, puh. 044 701 8037

Paula Ilén, Punaisen Ristin Satakunnan piiri, toiminnanjohtaja, puh. 040 563 0118