Janakkalassa tapahtuu toukokuussa

Punaisen Ristin viikkoa vietetään

SPR:n Janakkalan osastossa 11.5.-18.5.2019, jolloin järjestetään tapahtumia niin osaston omissa tiloissa kuin ollaan mukana Turengin kevätkarkeloissa.

Lauantaina 11.5. voidaan laulaa yhdessä Oiva Kuuslammen ja kumppaneiden vetämänä Juttutuvalla klo 11-12. Musiikilla jatketaan myös keskiviikkona 15.5., jolloin vieraaksi Juttutuvalle saapuu Panssariprikaatista yliluutnantti Kimmo Kopran johdolla Varusmiestoimikunnan bändi ja esittää varmasti kaikille mieluista mukaansa tempaavaa musiikkia klo 13-13.45. Keskiviikkona tarjotaan Juttutuvalla myös Henryn-päivän kahvit Punaisen Ristin perustajan, Sveitsiläinen Henry Dunant´n kunniaksi.

Turengin kevätkarkeloissa Turengin torilla lauantaina 18.5. klo 11-15 esitellään SPR:n ja Janakkalan osaston toimintaa, mukana on myös ReddieKids -kerholaisia näyttämässä ensiaputaitojaan. Tapahtumassa voi myös liittyä SPR:n jäseneksi ja liittyjille on varattu liittymislahja!

Osaston Kirpputori Turengissa Kauppakuja 1:ssä on avoinna keskiviikkoisin ja lauantaisin klo 10-14 ja torstaisin klo 12-17. Kirpputori ottaa vastaan myös tavaralahjoituksia.