Punaisen Ristin viikko Varsinais-Suomessa

6. - 11.5.2019
Sijainti:
Yliopistonkatu 24, 20100, Turku
Tapahtuman tyyppi: 
  • Yleisötapahtumat
Järjestäjä: 

Tervetuloa mukaan Punaisen Ristin vapaaehtoiseksi! 

Valtakunnallisella Punaisen Ristin viikolla 6.-12.5. Punaisen Ristin osastot kutsuvat kaikki mukaan vapaaehtoistoimintaan.
Punaisen Ristin osastot esittelevät toimintaansa ja kertovat erilaisista toiminnan mahdollisuuksista. Vapaaehtoisena päätät itse sen, missä toiminnassa olet mukana ja kuinka paljon aikaasi siihen annat. Jos sinun vapaa-aikasi on kortilla, olet tervetullut myös pelkästään jäseneksi. Jäsenmaksulla tuet oman paikallisosastosi toimintaa ja auttamisvalmiutta.

Onko sinulla hetki aikaa – ja mikä voisi olla sinun juttusi?

Ystävätoiminnan avulla yksinäisyys vähenee, ensiaputoiminnassa omat taidot karttuvat ja sekä oma että lähiympäristön ensiapuvalmius paranee. Kesän festareilla sekä päihdetyön että seksuaaliterveyden vapaaehtoiset pitävät huolta juhlijoista. Monikulttuurisen toiminnan myötä kohtaamme toisemme entistäkin avoimemmin ja tuemme Suomeen muuttaneita kotoutumisessa. Lasten ja nuorten toiminnassa Punaisen Ristin periaatteet ovat monipuolisen toiminnan kulmakiviä.

Punaisen Ristin terveyspisteissä vapaaehtoisilla on mittaustulosten kertomisen lisäksi aikaa kuunnella ja olla läsnä. Käsityöihmisille on joissakin osastoissa tarjolla omia kerhoja, ja valmistetut tuotteet voivat lähtevät vaikkapa ulkomaille apua tarvitseville tai kerho käsityökerho voi olla myös kotoutumisen tuen toimintaa.

Tule mukaan!

Lue lisää Punaisen Ristin vapaaehtoistoiminnasta täältä: https://www.punainenristi.fi/tule-mukaan
Tutustu tuleviin tapahtumiin ja ilmoittaudu vapaaehtoiseksi täällä: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/#
Liity jäseneksi täällä: https://www.punainenristi.fi/medlemskap

Tervetuloa!

Lisätietoja: järjestöpäällikkö Sirpa Lehtimäki p. 020 701 2406