Alueellinen osastotapaaminen Pertunmaalla

16.5.2019 17:30 - 20:30
Tervetuloa tapaamaan muita lähialueen osastoja ja keskustelemaan tärkeistä ajankohtaisista asioista!
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kokoukset
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
maksuton
Järjestäjä: 
SPR Kaakkois-Suomen piiri
Alueelliset osastotapaamiset kevät 2019
 
Tervetuloa alueelliseen osastotapaamiseen, joka tällä kertaa pidetään Pertunmaalla 16.5. klo 18 - 20.30. Kahvit tarjolla klo 17.30 alkaen. 
 
Illan pääteemana on pohtia, missä olemme nyt ja miten saamme vapaaehtoistoimintamme ja jäsenmäärään kasvuun tulevina vuosina. Tämän lisäksi keskustelua ajankohtaisista, osasotista nousevista aiheista ja toiveista.
 
Alueelliset osastotapaamiset on tarkoitettu kaikille osastojen luottamushenkilöille ja vapaaehtoisille, ja niitä järjestetään neljä kertaa vuodessa, "isännöinti kiertää osastoilla. Illoissa käsitellään ajankohtaisia asioita osastojen toiminnan kannalta ja jaetaan onnistuneita ideoita. Osastotapaamiset tarjoavat myös oivan tilaisuuden tutustua naapuriosastojen vapaaehtoisiin ja suunnitella yhteisiä tapahtumia yms. alueella. Illoissa vetovastuussa alueen kummit, mutta sisältöjä toivotaan myös osastoista. Eli esittäkää toiveita joko oman alueenne kummille.
 
Ilmoittautuminen viikkoa aikaisemmin TÄSTÄ LINKISTÄ. Lisätietoa Piritta Keräseltä.
 
Kaikki kevään 2019 toiset alueelliset osastotapaamiset pidetään seuraavasti, klo 18.00 – 20.30. Voit valita myös itsellesi sopivimman. 
13.5. Miehikkälä
14.5. Rantasalmi
15.5. Imatra
15.5 Kuusankoski
16.5. Pertunmaa 
21.5. Kangasniemi
 
Seuraava aluetapaamiskierros tulossa syyskuussa... Mitä silloin tehdään? Toiveita saa esittää!