Punaisen Ristin tavarakeräys lauantaina 11.5. klo 10-12

Punaisen Ristin Riihimäen osasto järjestää tavarakeräyksen lauantaina 11.5. klo 10–12 (keräys lopetetaan aiemmin, mikäli lahjoitettujen tavaroiden kuljettamiseen varattu auto täyttyy aiemmin) Riihimäellä Femmatorin parkkipaikalla (Torikadun puolella).

Keräykseen lahjoitetut tavarat toimitetaan lajiteltavaksi ja myytäväksi Kontti-kierrätystavarataloon Lahteen. Osa lahjoitetuista vaatteista toimitetaan Kontista Tampereella sijaitsevaan Punaisen Ristin logistiikkakeskukseen Kalkkuun odottamaan lähettämistä katastrofialueille tai kotimaan apua tarvitseville.

Keräykseen kelpaa ehdottoman ehjä, puhdas ja käyttökelpoinen tavara, kuten vaatteet, astiat, kodintekstiilit, lastentarvikkeet, lelut ja muu kodin käyttöirtaimisto. Keräykseen otetaan vastaan myös pieniä, ehjiä, puhtaita ja toimivia sähkölaitteita, kuten leivänpaahtimia, kihartimia ja radioita. Keräykseen ei voi tuoda huonekaluja.

Kontit ovat Punaisen Ristin kierrätystavarataloja, joissa myydään lahjoituksena saatuja tuotteita. Konttien tuotto käytetään Punaisen Ristin avustustyöhön Suomessa ja maailmalla. Kontteihin saadut lahjoitukset päätyvät joko Konttien hyllyille myyntiin tai ne annetaan apua tarvitseville. Suomessa Punaisen Ristin tavaralahjoituksia voivat saada esimerkiksi perheet, joiden koti on palanut tulipalossa. Maailmalle apua lähetetään sotien ja luonnonkatastrofien uhreille.

Lisätietoja keräyksestä:
Lasse Särkimäki
p. 050 910 9096