Punaisen Ristin viikon tapahtuma Porin Puuvillassa

8. - 10.5.2019
Tapahtuman tyyppi: 
  • Yleisötapahtumat

Tervetuloa tutustumaan Punaisen Ristin monipuoliseen toimintaan Porin Puuvillaan 8.-10.5., joka päivä klo 13-19. Kolme päivää, kolme eri teemaa!

Keskiviikkona 8.5. aiheena on Punainen Risti maailmalla. Pääset tutustumaan pakolaistelttaan sekä Punaisen Ristin kansainväliseen apuun. Klo 14, 16 ja 18 delegaatti Jarmo Villanen kertoo kokemuksistaan avustustyöstä maailmalla. Mukana on myös Satakunnan Pelastuskoirat klo 15-18, näytökset klo 15 ja 17.

Torstaina 9.5. aiheena on Punainen Risti kotimaassa. Kello 14, 16 ja 18 on mahdollisuus suorittaa lyhyt ensiapukurssi (Auttajakurssi). Lisäksi esitellään kodin turvallisuutta ja defibrillaattorin käyttöä. Kontin pisteellä pääset tutustumaan toimintaan sekä kokeilemaan erilaisia asusteita.

Perjantaina 10.5. aiheena on Punainen Risti lapsille ja nuorille. Perheen pienimmillä on mahdollisuus tulla harjoittelemaan ensiapua Nallesairaalaan ja nuorisolla on mahdollisuus ajaa kondomiajokortti. Kontin pisteellä lapsilla on mahdollisuus kokeilla erilaisia roolivaatteita. Kello 14,16 ja 18 esitellään ensiapua lasten pienissä tapaturmissa.

 

Tapahtumaa ovat toteuttamssa Punaisen Ristin Satakunnan piiri, Porin osaston, Porin Kontti kierrätystavaratalon ja Pärjätään yhdessä -hanke.