TAMPERE: Rasisminvastaisen viikon tapahtumat

18. - 24.3.2019
Sijainti:
Otavalankatu 12, 33100, Tampere
Tapahtuman tyyppi: 
  • Yleisötapahtumat
Järjestäjä: 

Rasisminvastaisella viikolla järjestetään ohjelmaa ja ollaan esillä eri tapahtumissa Tampereella:

Ti 19.3. klo 10-12 Tredun järjestökohtaamo SPR Tampereen osaston arjen avun, kielikahvilan ja läksyhelpin sekä Punaisen Ristin nuorten turvatalon vapaaehtoiset osallistuvat Tredun järjestökohtaamoon ja järjestävät ohjelmaa nuorille rasisminvastaisen viikon teeman mukaisesti. 

Pe 22.3. klo 15:30 Tampurin lasten perjantai SPR Tampereen osasto ja Tampereen lastenliitto järjestävät kohtaamispaikka Tampurissa, Otavalankatu 12, Lasten perjantain, koko perheen yhteisen tapahtuman, jossa on tarjolla monenlaista ilmaista tapahtumaa. Lastenliiton Pirkanmaan vapaaehtoiset ovat mukana tekemässä kasvomaalauksia sekä lukemassa satuja ja ohjaamassa piirtelyä. Lasten perjantai käynnistyy äiti-vauvajumpalla klo 15:30-16:00. Jumpan ohjaa Lastenliiton Pirkanmaan piirikoordinaattori Jenni Tiilikainen. Vanhemmille on tarjolla kahvit vapaaehtoisella kahvimaksulla. Tervetuloa mukaan! 

La 23.3. klo 13-16:30 Tampurin perhelounas SPR Tampereen osasto järjestää yhteistyössä Amnestyn kanssa perhelounaan Tampurissa (Otavalankatu 12). Kaikki ovat tervetulleita tilaisuuteen, yksin tai yhdessä läheisten kanssa! Tapahtumassa vietetään aikaa yhdessä hyvän ruoan ja keskustelun merkeissä. Tilaisuus on osa Amnesty Internationalin Suomen osaston kampanjaa perheenyhdistämisen puolesta. Kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan ja avustamaan ruuanlaitossa kokkina toimivaa Ahmed Fahadya. Voit myös vain istahtaa pöytään jakamaan ja kuuntelemaan muiden osallistujien ajatuksia, muistoja ja unelmia mukavien pöytäisäntien ja -emäntien ohjauksessa. Tarjolla on vegaaniystävällinen irakilainen menu, johon kuuluu muun muassa tapsia, hummusta ja tabboulehia. Tilaisuudessa kuullaan myös asiantuntijan puheenvuoro perheenyhdistämisestä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta pöytävaraus on suositeltava tilan ja tarjoilun vuoksi. Ilmoittauduthan siis: amjad.sher@amnesty.fi